Göğüslerini açtı, bana dokunun dedi! Fenomenden tuhaf eylem

Güney Koreli sosyal medya fenomeni Ain, tuhaf bir eyleme imza attı. Çırılçıplak sokakta dolaşan fenomen isim üzerine sadece bir karton kutu geçirdi ve göğüs bölümünü açıkta bıraktı. Yoldan geçen insanların göğüslerine dokunmasına izin verdi.

Google Haberlere Abone ol
Göğüslerini açtı, bana dokunun dedi! Fenomenden tuhaf eylem
Sosyal medya

Güney Koreli sosyal medya fenomeni Ain, yoldan geçenlerin göğüslerine dokunmasına izin verdiği bir kostümle viral olmayı başardı. Güney Kore'nin Hongdae sokaklarını birbirine katan uygulamasında Ain, kostümünü ise 'Melek kutusu' olarak isimlendirmeyi seçti. Ancak fenomen ismin seçtiği yöntem pek çok kişi tarafından uygunsuz olarak nitelendirildi.

Kollarını kutunun sağ ve solunda bulunan iki delikten geçirmesiyle oluşan kıyafette fenomen ismin göğüsleri ve vücudunun birkaç başka noktasını açıkta bırakan delikler yer alıyordu. Yoldan geçenlerin kendisine dokunmasına izin veren uygulamanın sonrada olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Göğüslerini açtı, bana dokunun dedi! Fenomenden tuhaf eylem

Ain'i görmek için toplanan kalabalığı dağıtmak için polis ekiplerinin gelmesi üzerine fenomen isim duruma tepki göstererek, "Sahte göğüslerim yok. Meme ameliyatı olmadım. Bu ifade özgürlüğüdür. Uygunsuz teşhirden dolayı suçlanmam gerektiğini düşünmüyorum" dedi.

Göğüslerini açtı, bana dokunun dedi! Fenomenden tuhaf eylem - Resim : 2

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin