Genç kızın hayatını kabusa çeviren hastalık! Güldüğünde yüzünde yaralar oluşuyor

20 yaşındaki Beth Tsangarides kesin teşhis konulamayan bir hastalıkla mücadele ediyor. Güldüğünde yüzünde asit saldırısına uğramış gibi yanıklar oluşan genç kızın hayatı geçirdiği nöbetler nedeniyle de durma noktasına gelmiş durumda. Bazı uzmanlara göre Tsangarides'in yaşadığı durum, ayağa kalktıktan sonra kalp atış hızınızın çok hızlı artmasıyla ortaya çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Genç kızın hayatını kabusa çeviren hastalık! Güldüğünde yüzünde yaralar oluşuyor

İngiliz Beth Tsangarides güldüğünde, ağladığında ve bazı yiyecekleri yediğinde ortaya çıkan ve yüzünde yanıklara neden olan bir hastalıkla mücadele ediyor.

KESİN TEŞHİS İÇİN TESTLER YAPILIYOR

Tsangarides'in 15 yaşında başlayan rahatsızlığına konulan ilk teşhis, Postural Taşikardi Sendromu (POTS) oldu. Ancak genç kızın cilt sorunlarının nedeni hakkında resmi bir teşhisin konulması için hala testler yapılıyor.

Genç kızın hayatını kabusa çeviren hastalık! Güldüğünde yüzünde yaralar oluşuyor

GÜLDÜĞÜNDE YÜZÜNDE YANIKLAR OLUŞUYOR

20 yaşındaki genç kız her güldüğünde yüzünde asit saldırısına uğramış gibi yanıklar oluşuyor. Tsangarides ağladığında ve bazı yiyecekleri yediğinde de derisinin önce kızardığını sonra yandığını söylüyor.

GEÇİRDİĞİ NÖBETLER YÜZÜNDEN ÇALIŞAMAZ HALE GELDİ

Doktorlar ne yazık ki genç kızın hastalığına bir türlü çare bulamıyor. Bazı uzmanlara göre bu durum, ayağa kalktıktan sonra kalp atış hızınızın çok hızlı artmasıyla ortaya çıkıyor. Her gün hareket etme sorunları, bayılma ve nöbetler nedeniyle çalışamaz hale gelen Beth'in ev arkadaşı Sasha Hay, genç kızın zor süreçlerinde kendisine yardımcı oluyor.

 

Etiketler yaşam hastalık yanık
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin