Geçinemiyorum diyenin cenaze namazı kılınmaz. MedyaTava TV sokakta nabız tutuyor: Vatandaşın ekonomi yorumu pes artık dedirtti!

MedyaTava TV sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Bakırköy'de kendisine mikrofon uzatılan bir vatandaş ekonomiden memnun olduğunu söyleyerek, "Bu ülkede geçinemiyorum diyenin cenaze namazı kılınmaz! Hesabını bilmeyen geçinemez" dedi, ortalık karıştı.

Google Haberlere Abone ol

Vatandaştan ekonomi yorumu: Geçinemiyorum diyenin cenaze namazı kılınmaz

Ekonomiden memnun olduğunu belirten bir vatandaş, “Bu ülkede geçinemiyorum diyenin cenaze namazı kılınmaz! Hesabını bilmeyen geçinemez. Şükretmiyorlar.” ifadelerini kullandı.

MedyaTava TV, Sokak Ağzı programı ile sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Enflasyon, emekli maaşı tartışmaları devam ederken MedyaTava TV Bakırköy’de vatandaşlara mikrofon uzattı. Ekonomiden memnun olduğunu belirten bir vatandaş, “Bu ülkede geçinemiyorum diyenin cenaze namazı kılınmaz! Hesabını bilmeyen geçinemez. Şükretmiyorlar.” ifadelerini kullandı. Ekonominin kötü olduğunu belirten bir başka vatandaş ise “Kendi evin varsa geçinirsin. O zamanki durumlarla şimdiki durumlar aynı değil. Emekli maaşı bir kira bedeli değil” dedi.

HİÇBİR ŞEY DEĞİŞMEZ!

Emekli maaşlarının en az 20 bin olması gerektiğini belirten bir başka vatandaş ise, gelecekten umudu olmadığını belirterek, “Düzelmez. Bunlar hepsi ceplerini doldurmuş. Başka adam gelse, cebi boş, o da ceplerini dolduracak.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: MedyatavaTV
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin