Eyvah gitti dedik ama yeniden geliyor. O iller tek tek açıklandı Kerem Ökten uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuyla ilgili iki bölgeye toz aşımı konusunda uyarıda bulunmuştu. Bir uyarı da hava durumu raporu paylaşan Kerem Ökten'den geldi.

Google Haberlere Abone ol
Eyvah gitti dedik ama yeniden geliyor. O iller tek tek açıklandı Kerem Ökten uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporunu yayımlamıştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin genelinde yağış beklenmiyor. Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile Batı Karadeniz'de pus ve yer yer sis bekleniyor. Güneybatı kesimlerde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normallerinin üzerinde seyretmekte olan hava sıcaklıklarının artmaya devam etmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle güneyli, yurdun doğu kesimlerinde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İKİ BÖLGEYE TOZ AŞIMI UYARISI

Güney Ege ve Batı Akdeniz'de yer yer toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KEREM ÖKTEN UYARDI

Sosyal medya üzerinden hava durumu raporları paylaşan Kerem Ökten de uyarıda bulundu ve yaptığı paylaşımda "Libya'dan gelen çöl tozu yine kapımıza dayandı. Yarın batıda gökyüzü yine toz partikülleri ile dolu olacak..." dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin