Evinin kapısını açtı, şoka girdi. Kocasını kendi evinde başka bir kadınla yakaladı

Çin'de bir kadın boşanmak üzere olan eşini kendi evinde bir başka kadınla yakaladı. Öfkeden çılgına döndü, eline aldığı bıçakla kocasının üzerine yürüdü.

Google Haberlere Abone ol
Evinin kapısını açtı, şoka girdi. Kocasını kendi evinde başka bir kadınla yakaladı

Çin'in popüler sosyal medya uygulaması olan Weiobo'dan paylaşılan görüntülerde bir kadın kocasının sadakatsizliğini yakaladığı anları ifşa etti. Kocasını başka bir kadın yatakta basınca öfkeden deliye dönen eş, "Henüz boşanmadık" diyerek adeta sinir krizi geçirdi. 

Çin'in Jiangsu eyaletinde kaydedilen bir görüntüde ismi açıklanmayan kadın kocasının kendisini aldattığından şüphelendiği kocasının ayrı yaşadığı evi bastı. Kapıyı defalarca çalmasına rağmen kocasının cevap vermemesi üzerine öfkelenen kadın kapıyı tekmeleyerek kırıp içeri girdi. O anlarda aldatılan eşin yardımına başka bir arkadaşı yetişti.

Aldatılan eşini bıçakla tehdit eden koca ise boşanma aşamasında olduklarını söyleyerek ihanet iddialarını reddetti. Genç kadının arkadaşı ve eşi arasında bir tartışma yaşandı. Arbede sırasında herhangi birinin bıçaklandığına dair bir görüntü yayınlanmadı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin