Eski sevgilisi ve annesine ölüm sofrası kurdu: Yemek masasından sadece o sağ kurtuldu, polis korkunç cinayetleri ortaya çıkardı

Eski kayınvalidesi ve eski sevgilisini evine yemeğe davet eden kadın hakkında korkunç gerçek ortaya çıktı. Hep birlikte yemek yemişlerdi, birkaç saat sonra teker teker öldüler. Sadece ev sahibi kadın sağ kalınca polis inceleme başlattı ve korkunç cinayetleri ortaya çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
Eski sevgilisi ve annesine ölüm sofrası kurdu: Yemek masasından sadece o sağ kurtuldu, polis korkunç cinayetleri ortaya çıkardı

Brezilya'da korkunç bir cinayet serisi aydınlatıldı.

Amanda Partata Martoza isimli bir kadın eski sevgilisi ve eski kayınvalidesini öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Katil kadının ölüm planı ise dehşete düşürdü.

31 yaşındaki Martoza, eski sevgilisi ve eski kayınvalidesini kahvaltıya çağırdı. Hep birlikte kahvaltı yaptıktan sonra eski kayınvalidesi ve sevgilisi birkaç saat sonra hayatını kaybederken Martoza'nın masada sağ kalan tek kişi olması şüphelerin onun üzerinde yoğunlaşmasına neden oldu.

MASADAN TEK O SAĞ KALKTI

Brezilya'nın Goiania kentinde yaşanan olay sonrası yetkililer anne ve oğlunun gıda zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybettiğini tahmin etti. Ancak 31 yaşındaki kadında hiçbir zehirlenme veya rahatsızlık belirtisi görülmeyince şüpheler arttı.

Mynet'te yer alan habere göre Martoza, atıştırmalıklara müdahale etmekle suçlandıktan sonra polis memurları tarafından tutuklandı. Polis tarafından yapılan soruşturma devam ederken olayın kurbanlarından kayınvalidenin kızı Brezilya basınına konuştu.

Maria Paula Pereira Alves yaptığı açıklamada, "Saatlerce aralıksız kustu, tıbbi yardım istedi ve durumu öğrendiğimde, ölümüyle sonuçlanan bir dizi komplikasyon zaten meydana gelmişti. Yaşam mücadelesi 12 saat bile sürmedi" dedi.

KEKLERİN ÜZERİNE ZEHİR SÜRMÜŞ

Polisin soruşturması devam ederken 31 yaşındaki katil kadının fırından satın aldığı keklere zehir sürdüğü, bu sayede eski sevgilisi ve eski kayınvalidesini zehirleyerek öldürdüğü tahmin ediliyor.

Alınan bilgiye göre 58 yaşındaki eski sevglii Leonardo Pereira Alves ve 86 yaşındaki eski kayınvalidesi Luzia Alves atıştırmaları yedikten birkaç saat sonra mide krampları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen ikili hastaneye gelişlerinden 1-2 saat sonra vefat etti.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin