Eşinin ahlaksız sorusu çıldırttı: Arkadaşlarının... Esra Ezmeci çok sert tepki verdi

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye bir kadının gönderdiği bir soru ile bir erkeğin sorusu sosyal medyada gündem oldu. Kadın kocasından bunu istedi Ezmeci sert tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Eşinin ahlaksız sorusu çıldırttı: Arkadaşlarının... Esra Ezmeci çok sert tepki verdi

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

Ezmeci bazen de kadınlardan gelen sorulara ürün tavsiyesi de veriyor.

İşte o sorulardan bir kaçı...

*Merhaba kocamı kendime evime bağlamak istiyorum hangi yağı kullanmam lazım?

-Yasemin yağını 21 gün boyunca göğüs bölgenize hafif vuruşlarla kendinizi iyi bir an, mutlu bir evlilik içinde hissederek 10 dakika çapa yapın. Sonrasında boynun iki yanı, göbek deliği etrafı ve kasıklara hürrem afrodizyak yağı sürün.

Eşinin ahlaksız sorusu çıldırttı: Arkadaşlarının... Esra Ezmeci çok sert tepki verdi

*Karım erkek arkadaşlarının aletlerinin kaç cm olduğunu merak ediyor. Ne yapmalıyız?

-Böyle bir duruma sizin çok sert ve net tepki göstermeniz gerekiyor. İlişkilerde saygı ve laçkalaşmamak çok önemli.

Eşinin ahlaksız sorusu çıldırttı: Arkadaşlarının... Esra Ezmeci çok sert tepki verdi - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin