Eşimle 1 günde 11 kez ilişkiye giriyorum ve... Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti

Ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen bir soru Ezmeci'yi şoke etti. Eşiyle yaşadığı ilişkiyi anlatan kadın yardım istedi ünlü psikolog bu cevabı verdi.

Google Haberlere Abone ol
Eşimle 1 günde 11 kez ilişkiye giriyorum ve... Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

*Evleneceğim kadın önceden 3 ay babamla birlikte olmuş. Babamla küstük ileride unutulur mu?

-Bazı durumlar ilişkilerde büyük yaralara yol açabilir. Bu da öyle bir durum. Burada babanızla konuşun hislerinizi anlatın. Ama bence araya zaman girmesi önemli...

Eşimle 1 günde 11 kez ilişkiye giriyorum ve... Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti

*Hocam gün içerisinde eşimle 11 defa ilişki yaşıyorum. Sizce bu psikolojik hastalık mı?

-Bu çok fazla bir sayı ama ikiniz de mutluysanız problem olmaz. İlişkinizde en önemli şey iki tarafında da birbirine başkalarına zarar vermeden ilişkiden mutlu olmaları...

Eşimle 1 günde 11 kez ilişkiye giriyorum ve... Esra Ezmeci'ye gelen soru şoke etti - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin