Erkeklerin kabusu sona erecek! İşte performansı 5'e katlayacak egzersizler

Erkeklerin erken boşalma kabusunu sona erdirecek beş egzersiz açıklandı. İşte evde denenebilecek beş basit egzersiz.

Google Haberlere Abone ol
Erkeklerin kabusu sona erecek! İşte performansı 5'e katlayacak egzersizler
Daily Star

Bazen erkekler yatak odasında biraz fazla heyecanlanabiliyor ve bu da işleri oldukça çabuk bitirebiliyor. Çoğu erkek için bu bir kabus. Ama bu kabusu sona erdirecek egzersizler de mevcut. Üstelik bunun için spor salonuna gitmeye gerek yok.

İşte evde yapılabilecek egzersizler...

KEGEL EGZERSİZLERİ

Kegel egzersizleri pelvik taban kaslarınızı güçlendirmek için çalışır. İnsanlar genellikle kan akışını hızlandırarak cinsel işlevi iyileştirdiğinden cinsel yaşamlarını iyileştirmek için bunu yaparlar.

Bunları yapmak için yapmanız gereken tek şey, normalde idrar akışını durdurmak için kullandığınız kasları sıkmak ve ardından kasılmayı birkaç saniye tutmaktır. Sadece pelvik kaslarınızı kullanmaya odaklanın; kalça kaslarınızı, uyluk veya kalça kaslarınızı kullanmaktan kaçının.

30 tekrardan oluşan üç set yapmayı deneyin ve bunları haftada üç ila dört kez yapın.

BİLEŞİK EGZERSİZLER

Bunlar vücudunuzun en büyük kaslarını güçlendirmek için çalışır. Deadlift ve bench press gibi bileşik hareketlerin büyük bir hormonal tepkiyi uyardığı ve bunun da testosteron seviyenizi yükselttiği tespit edilmiştir.

Doğru şekilde yapılırsa bu, daha uzun ve daha yoğun orgazmlar elde etmenizi sağlayabilir.

Bu basit egzersizi yapmak için ayaklarınızı omuz genişliğinde açın. Aynı zamanda üst göğsünüzün üzerinde bir halter tutmanız gerekir.

Bileklerinizi uzatarak veya kollarınızı çaprazlayarak parmaklarınızın üzerindeki ağırlığı desteklemeniz gerekir. Sırtınızı eğmemeye dikkat ederken kalçalarınızı geriye doğru itmeniz ve dizlerinizi bükmeniz gerekir.

Bu, kalçalarınızın yere paralel olması için vücudunuzu alçaltmaya yarar. Topuklarınızı yere doğru iterek başlangıç ​​pozisyonuna geri dönmeniz gerekir.

Her seferinde sekiz ila 10 tekrar olacak şekilde bunlardan üç set yapmayı deneyin.

HALTER KALÇA İTME

Kalça itişleri kalça hareketliliği ve kalça kuvveti için harikalar yaratır.

Bunları yapmak için tek yapmanız gereken sırtınızın üst kısmı bir bankta dinlenecek şekilde uzanmaktır. Bu arada ayaklarınızın önünüzdeki zemine düz basması gerekiyor.

Daha sonra kalçalarınızın kıvrımına bir halter yerleştirin ve vücudunuzun omuzlarınızdan dizlerinize kadar düz bir çizgi oluşturabilmesi için onları kaldırın. Başlangıçtaki halinize yavaşça dönmeden önce pozisyonu koruyun.

Bir seferde yaklaşık 10 tekrardan oluşan üç set yapmanız önerilir.

KETTLEBELL SALINCAK

Harvard Tıp Fakültesi tarafından yürütülen bir araştırmaya göre, güçlü bir pelvik taban bölgesine sahip olmak "ereksiyon sırasında sertliği artırır ve kanın penisten çıkmasını durdurmaya yardımcı olur". Kettlebell arka zincirinizi ve pelvik bölgenizi güçlendirmek için çalışır, bu da çarşaflar arasında daha uzun süre dayanabileceğiniz anlamına gelir.

Ayrıca kardiyovasküler fonksiyonu daha iyi hale getirebilir.

Tek yapmanız gereken dik durmak ve ayaklarınızı omuz genişliğinden biraz daha açık bir şekilde açmak. Daha sonra su ısıtıcısı zilini iki elinizle "sallarken" dizlerinizi bükmeniz gerekir.

Ağırlığı omuz yüksekliğine kadar sallarken hareketi yönlendirmek için kalçalarınızı kullandığınızdan emin olun. Orijinal pozisyona geri dönmeniz ve kontrolü kaybetmeden hareketi tekrarlamanız gerekir.

ÇÖMELME ATLAYIŞLARI

Bunlar testosteron seviyenizi arttırmak için işe yarayabilir. Spesifik olarak, çömelme sıçramaları aynı zamanda pelvik bölgeye kan akışını artırmaya da yarar, bu da yatakta aldığınız zevkin daha yoğun olması gerektiği anlamına gelir.

Hareketi gerçekleştirmek için ayaklarınız omuz genişliğinde açık olacak şekilde ayağa kalkın. Dizlerinizi bükerek ve kalçalarınızı kullanarak arkanıza yaslanarak başlayın.

Daha sonra kendinizi yukarı ve yerden kaldırmadan önce mümkün olduğu kadar aşağı inin. Bu egzersizi yaparken başınızın dik ve sırtınızın düz olduğundan emin olmanız önemlidir.

Dizlerinizin çok fazla etkilenmemesi için yumuşak bir şekilde yere inmeye çalışın. Birkaç kez tekrarlayın.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin