En yakın zamanda zenginliği tadacaklar: Parayı ve zenginliği sürekli kendine çeken burçlar belli oldu. Hayat o burçlara bolluk, bereket ve zenginliği altın tepside sunacak. İşte o 3 burç

Parayı ve zenginliği sürekli kendine çeken burçlar açıklandı. İşte turnayı gözünden vuracak o 3 burç...

Google Haberlere Abone ol
En yakın zamanda zenginliği tadacaklar: Parayı ve zenginliği sürekli kendine çeken burçlar belli oldu. Hayat o burçlara bolluk, bereket ve zenginliği altın tepside sunacak. İşte o 3 burç - Resim: 1

AKREP 

Akrep'in zengin olma şansına tutku ve sezgi yardımcı olur. Akrep para ve bolluk enerjisini kendisine çeken burçlardan biridir. Akrep insanları parayı dönüştürücü ve kontrol edici bir güç olarak görürler.

Akrepler, paranın gösterdiği güçten daha çok etkilenir. Çalışmak ve kararlılık esastır, ancak bunlar denklemin sadece yarısıdır.

Hayatlarının bir döneminde mutlaka parayı bulurlar.

Akrep burcu zenginler: Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un eski eşi Laurene Powell Jobs, Çin’in en zengin iş insanı olarak bilinen Wang Jianlin ve Microsoft’un kurucusu Bill Gates de Akrep burcu.

NEGATİF ETKİLER: Tutkularına yeni düşerek para kaybettiren gündelik zevklerinin peşinden koşan Akrep burcu, para enerjisinden mahrum kalabilir. 

Etiketler burç akrep oğlak boğa