En düşük libidoyu bile yükseltiyor: Karşı tarafı tahrik eden hareketler belli oldu

En düşük libidoyu bile yükselten o etkili formül bulundu. Bu hareketler partnerinizin çılgına dönmesini sağlayacak. İşte libidoyu zirveye çıkaracak o etkili formül...

Google Haberlere Abone ol
En düşük libidoyu bile yükseltiyor: Karşı tarafı tahrik eden hareketler belli oldu

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda cinsel hayatın yükselişe geçmesini sağlayan önemli unsurlardan bir tanesi olurken, cinsel hayatın sağlıklı seyirde ilerlemesini sağlayan pek çok farklı unsur bulunmaktadır.

Bu unsurların başında partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmeleri gelirken, ister ve arzularından açıkça bahsedebilmeleri önemlidir.

Aynı dilin konuşulduğu bir ilişkinin cinsle hayatı da büyük çoğunlukla aynı doğrultuda ilerlerken yapılan bazı araştırmalar sonucunda libidoyu yükselten hareketler şu şekilde belirlendi...

BU HAREKETLER LİBİDOYU ARŞA ÇIKARIYOR

Online bir flört uygulamasının gerçekleştirdiği anket araştırmasına göre, ülke ülke cinsellikte etkilenilen hareketler ortaya çıktı.

500 bin kişinin katıldığı ankette, katılımcılar, kendilerine yakın gelen davranışları açıkladı. Araştırmaların sonucu şu şekilde oldu;

 

İnsanların yüzde 85’i tatildeyken daha müstehcen hissettiklerini söyledi. İtalyanların partnerleriyle mazoşist bir ilişki yaşamaktan hoşnut olduğu araştırma sonucunda ortaya çıktı.

Almanya'da ise sapyoseksüelliğe ilgi duyulduğu belirlendi. Aynı zamanda Yunanlar ve İspanyolların seks sırasında müziği sevdiğini ortaya çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin