En ateşli seks saati ortaya çıktı: Bu saatlerdeki cinsel ilişki sizi Nirvana'ya çıkaracak

Cinsel ilişkinin çok daha ateşli geçmesini sağlayacak, libidonun en yüksek seviyelerde olduğu saatler ortay çıktı. Bu saatlerde çok daha mutlu olacaksınız...

Google Haberlere Abone ol
En ateşli seks saati ortaya çıktı: Bu saatlerdeki cinsel ilişki sizi Nirvana'ya çıkaracak

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan güvenlerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı aynı zamanda kaliteli ilerleyebilmesi için kişilerin hemen her konuyu açık bir şekilde birbirleriyle paylaşması son derece önemlidir. 

İstek ve arzularından açıkça bahsetmeleri, zevk aldığı bölgelerden konuşmaları unutulmayacak bir cinsel hayatın olmazsa olmazlarındandır.

Aynı zamanda cinsel ilişkiye girdiğiniz saate de dikkat etmeniz libidonun en yüksek olduğu zaman dilimlerini seçmeniz önemlidir. İşte en ateşli seks için en uygun saatler...

ZEVKTEN DÖRT KÖŞE OLACAKSINIZ!

Cinsel ilişkinin çok daha keyifli ilerleyebilmesi için belli başlı hususlara dikkat etmek önemlidir. Bu hususların başında da şüphesiz cinsel ilişkiye girilen saat dilimi gelmektedir. 

Uzmanlar en ideal seks dilimi üzerine gerçekleştirdiği bir dizi araştırma sonuçlarını paylaştı. Yapılan araştırmalar sonucunda pek çok kişi sabah yapılan seksin çok daha keyifli olabileceğine dikkat çekti.

Sabah yapılan seks kişinin aynı zamanda tüm stres seviyesini düşürmeye de yardımcı olduğu ortaya çıktı.

 

Sabah yapılan seksin faydalı olduğunu söyleyen Uzman Dr. Farzana Khan isimli uzman, "Seks; kalp-damar sağlığı, zihinsel sağlık ve aynı zamanda ilişki kalitesi açısından son derece faydalıdır ancak bundan çok daha fazlası var. Kanı, basıncı düşürdüğü; stresi ve kaygıyı azalttığı kanıtlanmıştır."  şeklinde açıklamada bulundu.

Aynı zamanda cümlelerine şu şekilde devam etti. "Vücut saatinize göre baktığınızda, sabah ilk iş olarak testosteron ve östrojen de dahil olmak üzere hormon düzeylerinin hem erkeklerde hem de kadınlarda doğal olarak çok daha yüksek olduğunu göreceksiniz" 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin