Ecem Taşer'in bu videosu olay oldu. Neden hanımcı biriyle evlendim tartışması başladı

Sosyal medya fenomeni Ecem Taşer'in "Neden hanımcı biriyle evlendim" başlığı taşıyan videosu sosyal medyanın gündemine oturdu. Kimileri genç kadının haklı bulurken, kimileri kendisinin kocası için ne yaptığını sordu.

Google Haberlere Abone ol
Ecem Taşer'in bu videosu olay oldu. Neden hanımcı biriyle evlendim tartışması başladı

Daha önce, son 5 yıldır sütyen takmayı bıraktığını açıkladığı bir paylaşımı ile gündem olan sosyal medya fenomeni Ecem Taşer şimdi bambaşka bir konuyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Neden hanımcı biriyle evlendim sorusuyla başlayan videoda kocasıyla olan ilişkisini anlatan Ecem Taşer, "Hanımcı biri karısını kasıtlı olarak asla üzmez" dedi.

İnsanların, 'Neden arkadaşlarında tatile gidiyorsun? Kocanı neden götürmedin?' sorularına da cevap veren kadın, ''Çünkü o sabit bir iş yapıyordu ve izin alamıyordu. Ona gidip dedim ki; 'Ben çok sıkılıyorum ve eğer sen izin alamıyorsan yine de ben gitmek istiyorum.' O da bana dedi ki; 'Ben böyle bir hayat yaşıyorum diye senin de buna esir olmanı istemiyorum. Gitmek istiyorsan git.'' dedi.

HPV AŞISI TARTIŞMASI

Ecem Taşer'in arkadaşlarıyla gittiği tatilin ardından kendisine ve kocasına HPV aşısı yaptırması ve insanların bu konuda bilinçlenmeleri için çektiği video ise daha büyük bir tartışma yarattı. Ecem Taşer kendisine yönelik "kocanı mı aldattın" sözlerine isyan etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin