Dolap içerisinde tek bir güve dahi kalmayacak: Pirinç, makarna, bulgur tüm gıdalarınız güvende kalacak. Bu formülle güve oluşumu son bulacak

Güve oluşumunu engelleyen mucizevi formül bulundu. Bu yöntem sayesinde tüm bakliyatlarınız uzun süre güvelenmeden kalabilecek. İşte güve oluşumunu engelleyen o pratik formül...

Google Haberlere Abone ol
Dolap içerisinde tek bir güve dahi kalmayacak: Pirinç, makarna, bulgur tüm gıdalarınız güvende kalacak. Bu formülle güve oluşumu son bulacak

Bakliyatların, dolapların içerisinde zamanla güve oluşabilmektedir. Güve problemine karşı kısa sürede önlem almak, güvelerin iyice yer edinmesini önleyebilmek adına oldukça önemli bir husustur.

Evinizin içerisinde belirli alanlarda kelebeklerin uçuştuğunu gördüğünüz ilk anda güveden şüphelenerek harekete geçmeniz son derece önemli bir husus olurken, dolapların içerinde oluşan güveyi kısa sürede yok edecek etkili formül bulundu.

Bu yöntem sayesinde bakliyatlarınız da kıyafetleriniz de güveden temizlenecek. İşte güve oluşumunu engelleyen o etkili formül...

TEK BİR GÜVE DAHİ YAKLAŞAMAYACAK

Gıda dolaplarının içerisinde açık bırakılan bakliyatlar yahut özensiz yerleştirmeler dolayısıyla bakliyatlarda güve oluşumu sıklıkla rastlanılan durumlar arasında yer almaktadır.

Un, makarna, pirinç, kuru meyve ve sebzelerde sıklıkla karşılaşılan durumlardan bir tanesi güve problemi olurken, güveleri dolap içerisinden uzak tutabilmek için uygulanması gereken belli başlı formüller bulunmaktadır.

Güve ve güve benzeri canlıları hem bakliyatlardan hem de kıyafetlerden uzak tutabilmek için portakal ve karanfile başvurabilirsiniz.

Her iki bileşende güveyi uzaklaştırıcı bir etkiye sahiptir. Portakalın içerisinde bulunan koku, güvelerin ortamdan direkt olarak uzaklaşmasını sağlarken güveleri ortamdan uzaklaştırabilmek için portakalın üzerine birkaç adet karanfil yerleştirmeyi deneyebilirsiniz.

Güvenin oluştuğunu gördüğünüz bölgeye portakal üzerinde karanfil batırarak koyarak, tüm güvelerden kısa sürede kurtulabilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin