Dişleri tek seferde bembeyaz yapan formül bulundu: İnci gibi dişler artık hayal değil. Diş evde nasıl beyazlatılır?

Dişleri evde bembeyaz yapmanın formülü bulundu. Bu yöntem sayesinde dişleriniz ışıl ışıl olacak. İşte evde diş beyazlatmanın pratik ve etkili yolu...

Google Haberlere Abone ol
Dişleri tek seferde bembeyaz yapan formül bulundu: İnci gibi dişler artık hayal değil. Diş evde nasıl beyazlatılır?

Dişlerin beyaz bir görünümde olması kişinin tüm özgüveninin yükselmesini sağlayan önemli unsurlardan bir tanesi olurken, dişleri doğal formüllerle evde beyazlatabilmek son derece mümkün ve kolaydır.

Günlük hayatta fazlaca çay kahve gibi içeceklerin tüketilmesi diş yüzeylerinde çeşitli sararmaların oluşmasına neden olabilmektedir.

Diş yüzeyinde oluşan sararmalar kişinin bakımsız bir görünüm içerisinde olmasına neden olurken, dişleri evde kısa süre içerisinde beyazlatabilmek mümkündür. İşte dişleri bembeyaz yapmanın büyük sırrı...

DİŞLERİNİZ IŞIL IŞIL OLACAK!

Dişleri kısa sürede beyazlatabilmek ve dişlerin tertemiz olmasını sağlayabilmek için uygulanması gereken belli başlı formüller bulunmaktadır. Dişleri evde kısa sürede beyazlatabilmek ve dişlerin tertemiz olmasını sağlayabilmek için bu formülü uygulamayı ihmal etmeyin...

Malzemeler;

1 çay kaşığı karbonat

1 çay kaşığı hindistancevizi yağı veya zeytinyağı

Birkaç damla nane yağı (isteğe bağlı)

Yapılışı;

Yukarıda yer alan malzemeleri uygun bir karıştırma kabının içerisinde güzelce karıştırın. Karıştırma işleminden sonra diş fırçanıza bir miktar hazırladığınız bu karışımdan alın.

 

Ardından dişlerinizi nazikçe fırçalamaya başlayın. Fırçalama işleminden sonra dişlerinizi durulayın ve sonrasında normal diş macununuzla güzelce fırçalayın. 

Bu işlemi haftada 1 kez olacak şekilde uygulamanız diş yüzeyinde oluşan tüm sarı lekelerin gitmesine aynı zamanda tartar oluşumunun büyük ölçüde azalmasına yardımcı olmaktadır.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin