DİKKAT! İstanbul için tarih verildi. Perşembe günü başlıyor

İstanbul için tarih verdi. Hava durumu tahminlerini sosyal medya üzerinden paylaşan Prof. Dr. Orhan Şen uyarı üstüne uyarı yaptı. İstanbul, İzmir, Karadeniz ve Antalya için konuşan Şen, İstanbulluların perşembe gününe dikkat etmesini istedi.

Google Haberlere Abone ol
DİKKAT! İstanbul için tarih verildi. Perşembe günü başlıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurt geneli için hava durumu tahminlerini paylaşırken hava durumu tahminleri yapan Prof. Dr. Orhan Şen de sosyal medyadan son durumu duyurdu ve şu ifadeleri kullandı:

İstanbul İzmir Antalya aralıklı sağanak yağışlı 17-18-19 C. Ankara gece yağmurlu 16 C Sıcaklıklar Çarşamba dan itibaren ortalamaya dönecek. Yağış hafta boyu Anadolu'yada yayılacak. Anadolu'nun yükseklerinde hafta sonu kky ve kar görülebilir. İstanbul'da perşembe 9 C kadar düşer.

Bugün Salı Doğu Anadolu ve Orta Doğu Karadeniz bölgesi dışında yağmur var. Rüzgar, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli esecek. Sıcaklıklar 2-4 derece azalacak, Doğuda CIĞ riski devam ediyor.

Antalyada dün gece başlayan kuvvetli yağmur bugün de akşama kadar devam edecek. Akşam etkisi kalkacak Bu gece ve yarın Güneydoğu Anadoluda kuvvetli yağmur var. Yağışlar Maraş, Kilis,Gaziantep, Adıyaman Şanlıurfa Mardin de çok kuvvetli sel, su baskını, yıldırım, riski var DİKKAT.

Bugün İstanbul hafif yağmur var yarın etkisi kalkar sıcaklık 14 C. İzmir yağmurlu 17 Antalya kuvvetli yağmurlu 16 Ankara yağmurlu 14 C.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin