DİKKAT! Hazırlanın 10 Ocak'ta başlıyor. Çok sert gelecek

Türkiye, ocak ayı ile birlikte yeni bir hava dalgası içine giriyor. Uzmanlar açıkladı ve 10-15 Ocak tarihlerine dikkat çekildi.

Google Haberlere Abone ol
DİKKAT! Hazırlanın 10 Ocak'ta başlıyor. Çok sert gelecek

Hava Forum adresinden yapılan paylaşımda ocak ayının ikinci haftasında çok sert bir kutup soğuk hava dalgasının geleceği belirtildi ve bununla ilgili tarih verildi.

Yapılan paylaşımda "Yeni yıl, yeni başlangıç... Ocak ayının 2. haftasına doğru ülkemize doğru çok sert bir kutup soğuğu inebilir. Ülkemizde çetin kış koşullarının 10-15 Ocak itibarıyla başlama ihtimali güçleniyor. Gelişmeleri takip ediyoruz, hoş geldin 2024." denildi. 

Yapılan paylaşımda ayrıca "Bu hafta sıcaklıklarımız normallerin üzerinde olacak. Ocak değil de sanki Nisan ayındaymışız gibi hissedeceğiz. Önümüzdeki hafta sonu İstanbul ve İzmir 18-19 derece, Ankara ise 16 derecelere çıkacak. 10-12 Ocak arası ise bir kutup soğumuz gelebilir. Bu misafirimizi takipteyiz..." ifadesi kullanıldı.

İSTANBUL İÇİN YAĞIŞ UYARISI

Hava Forum adresinden yapılan paylaşımda ayrıca bugün için İstanbul'a bir uyarı geldi.

Yapılan uyarıda yağışların başlayacağı belirtilirken "İstanbul'da bugün 15:00 ile 22:15 arası yağmur bekliyoruz. Yağmur iş çıkış saatlerine de denk geleceği için bir miktar trafik yapabilir. Bilginize sunarız..." denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin