Deterjan kalıntılarıyla dolan deterjan gözünü dakikalar içerisinde tertemiz yapın: Bu pratik yöntem kurtarıcınız olacak

Deterjan kalıntılarıyla dolup taşan deterjan gözünü saniyeler içerisinde temizlemenin pratik yolu bulundu. Bu formül sayesinde deterjan gözündeki tüm kalıntıları temizleyebileceksiniz...

Google Haberlere Abone ol
Deterjan kalıntılarıyla dolan deterjan gözünü dakikalar içerisinde tertemiz yapın: Bu pratik yöntem kurtarıcınız olacak

Zaman içerisinde çamaşır makinesinin deterjan gözünde çeşitli boyutlarda deterjan kalıntıları kalabilmektedir. Çamaşır makinesinin deterjan gözünde oluşan kalıntıları temizlemek oldukça önemlidir. Aksi taktirde deterjan gözündeki kalıntılar görünüş itibarıyla son derece kötü görünürken aynı zamanda kötü koku gibi problemlere de sebebiyet verebilmektedir.

Deterjan gözünü düzenli olarak temizlemek, deterjan gözünde birikme gibi problemlerin oluşmasına engel olurken çamaşır makinenizin yıllar sonra dahi yeni gibi kalmasına yardımcı olacaktır. 

İşte çamaşır makinesinin deterjan gözünde biriken deterjan kalıntılarını temizlemenin en pratik ve kolay o yolu...

DETERJAN KALINTISI NASIL TEMİZLENİR?

Çamaşır makinesinin deterjan gözündeki deterjan kalıntılarını temizleyebilmek için uygulanması gereken belli başlı pratik püf noktalar bulunmaktadır. Bu püf noktaları uyguladığınızda deterjan gözünüzün kısa sürede tertemiz olmasına yardımcı olacaktır.

Deterjan gözünü makineden çıkarın. Ardından uygun boylardaki bir leğenin içerisine koyun ve üzerine bolca beyaz sirke dökün. 

Sirke dökme işlemini tamamladıktan sonra sirkenin tüm kalıntılara nüfuz edebilmesi için bir miktar bekleyin. Bekleme işleminden sonra bir fırça yardımıyla ya da bir sünger desteğiyle tüm gözü güzelce ovalayın.

Ovalama işlemini tamamladıktan sonra durulayın. Bu formül sayesinde deterjan gözünüzün tüm deterjan kalıntılarından arındığını ve yeni gibi olduğunu göreceksiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin