Depremleri bilen kahin konuştu! 6 Şubat'tan önce uzaylılarla temas kuruldu iddiası

Sosyal medya platformu Twitter'da depremleri önceden bildiğini öne sürerek ünlenen "Kızıl Deli Kahin" adlı hesabın sahibi şimdi uzaylılarla ilgili bir iddia ortaya attı.

Google Haberlere Abone ol
Depremleri bilen kahin konuştu! 6 Şubat'tan önce uzaylılarla temas kuruldu iddiası
Pixabay

Yıllardır devam eden uzaylılar var mı yok mu tartışmasına sosyal medya platformu Twitter'da depremleri önceden bildiğini öne sürerek ünlenen "Kızıl Deli Kahin" adlı hesabın sahibi de dahil oldu.

Pentagon, 3 gün önce yayınladığı araştırmada "uzaylılara dair bir delile rastlanmadı" ifadelerini kullandı.

ABD Savunma Bakanlığı, UFO ihbarlarının çoğunlukla yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını açıkladı.

Raporda, "Tüm gizlilik seviyelerinde yapılan incelemeler, çoğunlukla sıradan cisimler ve doğa olaylarının yanlış algılanması sonucunda UFO ihbarı yapıldığını göstermiştir." ifadesi kullanıldı.

Tarihi kayıtların, uzaylıların varlığına ilişkin kanıtlar içermediği belirtilen raporda, ABD hükümetinin ve özel firmaların uzaylılara ait olduğu ortaya atılan teknolojiyi tersine mühendislikle geliştirdikleri yönündeki iddialar da reddedildi.

İLETİŞİM KURDULAR

Bu haberi alıntılayarak yorum yapan "Kızıl Deli Kahin" adlı hesap ise, "6 Şubat depreminden önce Türkiye'deki vatandaşlarına Türkiye'den ayrılın çağrısı yapan ülkeler (başta Amerika) uzaylı denilen varlıklar ile birebir temastadır" diyerek akıllara durgunluk veren bir iddiayı ortaya koydu.

İşte o tweet:

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin