Damadın amcasıyla basıldı! Hem de nikaha 30 dakika kalmışken. Böyle ihanet görülmedi

Sosyal medyada yazılan bir ihanet hikayesi okuyanları şaşkına çevirdi. İtiraf gelinin arkadaşından geldi. Gelinin nikaha 30 dakika kalmışken, damadın amcasıyla basıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Damadın amcasıyla basıldı! Hem de nikaha 30 dakika kalmışken. Böyle ihanet görülmedi
Fotoğraf temsilidir

Reddit'te 'Bridezillas' kullanıcı adıyla paylaşılan bir ihanet hikayesi sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. İsimsiz nedime düğün töreninden 30 dakika öncesinde gelinin damadın amcasıyla basıldığını söyledi. Gelinin ihanetinin ortaya çıkmasından sonra düğünün iptal edildiğini söyleyen nedimenin anlattıkları sosyal medyada gündem oldu.

Reddit'te paylaşılan bir ihanet hikayesi ilgi topladı. İsmini açıklamak istemeyen bir nedime katıldığı düğünde gelin ve damadın amcasının yasak aşkının ortaya çıkmasıyla düğünün iptal edildiğini söyledi. Reddit paylaşımda nedime, "Dana'nın lisedeki sevgilisi Josh ile evleneceği düğünde nedimeydim. Dana çok gergin ve endişeliydi. Ben çoğunlukla kolay yolu seçtim ve gelin odasının dışında kalmaya çalıştım. Düğünün başlangıcından 30 dakika önce onu gelin odasında yalnız bırakmaya karar verdik. O otuz dakikayı kilisede telefonumla oturarak geçirdim. Nedime gelip bana düğünün iptal edildiğini söylediğinde düğünün başlamasına yaklaşık beş dakika kalmıştı" dedi.

AMCASIYLA BASILDI

Düğünün iptal edilme nedenini ise gelin ve damadın amcasının gelin odasında yakınlaştıkları sırada damadın onları basması olarak öğrendiğini dile getiren Redditor, "Şaşkınlıktan küçük dilimi yuttum. Bana kaçmamı ve işler patlamadan önce olabildiğince çok insanı dışarı çıkarmaya çalıştığını söyledi. Bu yüzden hemen çantamı aldım, benimle aynı arabayı paylaşan iki nedimeyi de topladım ve oradan uzaklaştım" diye konuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin