Dakika dakika açıkladır: İdeal cinsel ilişki süresi belli oldu. İdeal cinsel ilişki ne kadar sürmeli?

İdeal seks süresine ilişkin tüm detaylar belli oldu. Araştırmalar sonuç verdi. İdeal cinsel ilişki ne kadar sürmeli? İşte konuya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Dakika dakika açıkladır: İdeal cinsel ilişki süresi belli oldu. İdeal cinsel ilişki ne kadar sürmeli?

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan ilişkilerini güçlendiren aynı zamanda kişilerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan unsurlardan bir tanesidir.

Her cinsel ilişkinin kendine özgü belli başlı dinamikleri bulunurken, cinsel hayatın sağlıklı aynı zamanda keyifli ilerlemesinin en büyük etmeni şüphesiz partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesidir.

Utanmadan ya da sıkılmadan partnerler birbirlerine istek ve arzularından açıkça bahsetmeleri cinsel hayatlarının güçlenmesin yardımcı olacaktır.

Bunun yanı sıra cinsel ilişkiler üzerine gerçekleştirilen bir araştırma kapsamında ideal cinsel ilişki süresi belli oldu. Bakalım siz ideal cinsel ilişki süresine uyuyor musunuz?

İDEAL CİNSEL İLİŞKİ NE KADAR SÜRER?

İdeal cinsel ilişki süresine ilişkin gerçekleştirilen kapsamlı bir araştırma sonucunda, oldukça farklı sonuçlar ortaya çıktı.

Araştırmalar erkeklerin çok daha hızlı sürede uyarıldığını gösterirken kadınların ön sevişme süresinin uzun tutulmasından hoşlandığı görülüyor.

Uzmanlar her çiftin farklı olması dolayısıyla doğru bir zaman algısı olmaması gerektiğini söylerken, yaşanılan zamadan keyif alınması gerektiğine vurgu yapıyor.

 

Yapılan araştırma ve anket sonuçlarına göre 1-2 dakika süren seksi "çok kısa" olarak derecelendirdi. Ancak 10-30 dakika süren seksin de "çok uzun" olduğuna inanıyorlar.

3 ila 7 dakikalık olanlar "yeterli" olarak görülürken, 7 ila 13 dakika arası da "arzu edilir" olarak kategorize ediliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin