Çorabı ayak bileğinde iz yapanlar dikkat: Sandığınız kadar masum olmayabilir

Çorabı ayak bileğinde iz yapanlar dikkat, bu görüntünün altında farklı nedenler yatıyor olabilir. Aman dikkat, sağlığınızı tehlikeye atmayın...

Google Haberlere Abone ol
Çorabı ayak bileğinde iz yapanlar dikkat: Sandığınız kadar masum olmayabilir

Çorabı ayak bileğinde iz yapanları yakından ilgilendiren o detay ortaya çıktı. Çorabı ayak bileğinde iz yapanlar bu hususlara dikkat etsin. Zira durum sandığınızdan çok daha ciddi olabilir...

Vücudumuz çeşitli açılardan çeşitli reaksiyonlar göstererek hastalıklara karşı sinyal verebiliyor. Bu noktada vücudun gösterdiği tepkileri göz ardı etmeden gerekli noktalarda uzman doktor kontrolüne gitmek son derece önemlidir.

Vücudun bu reaksiyonlarını göz ardı etmeyin...

 BU BELİRTİLERİ GÖZ ARDI ETMEYİN!

Yapılan araştırmalar sonucunda her yıl 610 bin kişi kalp hastalıkları ile mücadele ediliyor. Kalp hastalıklarında erken tanı son derece önemli bir husus olurken, kalp problemleri çeşitli noktalarda belirtiler gösterebilmektedir. İşte kalp hastalığının olduğunu gösteren o belirtiler;

Kalp rahatsızlığının olduğunu gösteren en büyük belirtilerden bir tanesi şüphesiz kollarda meydana gelen ağrılardır. Kollarda meydana gelen ağrılar, sinir sistemi ile doğrudan bağlantılı olurken kronikleşmiş kol ağrılarınızı hafife almayın.

Şiddetli öksürük kalp problemleri için önemli bir etmen olurken öksürük ile birlikte görülen pembe sıvı, kalp yetmezliğinin gösterisi olabilmektedir.

 

Bacak, ayak ya da ayak bileklerinde meydana gelen şişlikler, kalbin yeterin kan pompalayamadığının göstergesidir. Özellikle ayağınıza çorap giydiğiniz çorabın lastiği sizi çok fazla rahatsız ediyor ve bileğiniz iz oluyorsa doktora görünmenize fayda bulunuyor.

Yapılan araştırmalar sonucunda hayatın belli dönemlerinde kaygılı bir ruh haline sahip olanların kalp rahatsızlıklarına çok daha yatkın olduğu belirlenmiştir.

Kalp rahatsızlıkları arasında sıklıkla görülen durumlardan bir tanesi şüphesiz kişinin bayılmasıdır. Bilinç kaybı ve bayılma, kalbin kanı yeterince pompalayamaması dolayısıyla meydana gelen bir durum olurken bayılma gibi durumlarla karşı karşıya kaldığınız direkt olarak uzman hekime danışmayı ihmal etmeyin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin