Çıplak fotoğrafınızla sizi tehdit edebilirler! Dolandırıcılardan akıl almaz yöntem: Deep fake ve yapay zeka kullanarak bikinili fotoğrafınızı çıplak hale getiriyorlar!

Dolandırıcılar teknolojiyi sonuna kadar kullanarak insanları ağlarına düşürmeye devam ediyor. Yapay zeka ve deep fake yöntemi kullanan bilgisayar korsanları kadınları kendi çıplak fotoğraflarıyla tehdit etmeye başladı. Kadınların bikinili fotoğraflarını çıplak hale çeviren dolandırıcıların bu tekniği ile kadınları çıplakmış gibi gösteriyorlar, gerçeğinden neredeyse ayırt bile edilemiyor!

Google Haberlere Abone ol
Çıplak fotoğrafınızla sizi tehdit edebilirler! Dolandırıcılardan akıl almaz yöntem: Deep fake ve yapay zeka kullanarak bikinili fotoğrafınızı çıplak hale getiriyorlar! - Resim: 1

İngiliz basını tarafından yayımlanan haber gündeme bomba gibi düştü. Dolandırıcılar teknolojiyi sonuna kadar kullanmaya başladı. The Sun gazetesinde yer alan habere göre dolandırıcılar yapay zeka ve deep fake yöntemi kullanarak kadınları tehdit etmeye başladı.

Kadınların bikinili görüntülerini tamamen çıplakmış gibi gösteren pornografik içeriğe çeviren dolandırıcılar deep fake ve yapay zeka yöntemini kullanarak kadınlara şantaj yapmaya başladı.