Cinsel organını tavana bağlıyor tuzlu suya yatırıyor!

Kitaplarında ve sosyal medyada kadın takipçilerine verdiği tavsiyelerle bilinen psikolog Esra Ezmeci, bir kadının kendisine sorduğu soruyu Armağan Çağlayan'a anlattı. Cinsel organının küçüklüğünden şikayetçi olan eşin yaptıkları ise kırdı geçirdi.

Google Haberlere Abone ol
Cinsel organını tavana bağlıyor tuzlu suya yatırıyor!

Kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündemle gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla da popülaritesini iyice artırdı.

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular Esra Ezmeci'nin takipçilerinin dikkatini çekiyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

EŞİM CİNSEL ORGANINI TAVANA BAĞLIYOR!

Yaptığı programlarda izleyenlerinin ilişkileri ile ilgili sorularını yanıtlayan Psikolog Esra Ezmeci Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu, anlattığı hikâyelerle herkesi şaşırttı.

Ezmeci'nin anlattığına göre, bir kişi cinsel organın büyümesine yönelik ilginç bir yöntem denedi. 

Ezmeci, "Geçen bunu anlatmak istiyorum, mesela işte cinsel organı büyüsün diye bir şey anlatmışlar kadının kocasına. Kocası geceleri cinsel organını tavana bağlıyormuş, böylelikle demişler ki hem tuzlu suya yatır sonra da tavana bağlarsan cinsel organın büyür... Her gece eşim tavana bağlıyor cinsel organını ve o şekilde büyüyeceğine inanıyor işte ne yapmak lazım..." şeklinde bir örneği paylaştı.

Armağan Çağlayan'ın bu anlatı karşısında şaşkınlığı ve "Tuza mı yatırıyor bir de?" şeklindeki tepkisi dikkat çekti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin