Cinsel ilişkide penisini hiç görmemiş! Sevgilisini yıllarca erkek olduğuna inanırdı. Cezası verildi

İngiltere'de yaşayan bir kadın, partnerini erkek olduğuna inanırdı. Sevgilisinin erkek olmadığını anlamayan kadın nasıl cinsel ilişkiye girdiklerini anlattı. Olayın ayrıntıları ortaya çıktıkça durum daha iyi anlaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Cinsel ilişkide penisini hiç görmemiş! Sevgilisini yıllarca erkek olduğuna inanırdı. Cezası verildi

40 yaşındaki Blade Silvano, İngiltere'nin Cambridge bölgesinde kadınları erkek gibi davranarak cinsel birliktelik için kandırma ve bilinmeyen bir nesneyle seks eylemi suçları nedeniyle tutuklanmıştı. Uzun süredir davası devam eden Silvano kendisine yönlendirilen cinsel suçlamalardan dolayı 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Evlilik hazırlıkları içinde olduğu iki yıllık sevgilisinin cinsiyeti konusundaki aldatmayı fark ederek durumu şikayet etmesi üzerine mahkemeye çıkartılan Silvano hapis cezasına çarptırıldı.

PENİSİNİ HİÇ GÖRMEDİM

Duruşmada konuşan Silvano'un kız arkadaşı, "Seks yaptığımızda Blade genellikle gözlerimi bağlardı ve meydana gelen penetrasyonu görmeme asla izin vermezdi. Genital bölgesine yaklaşmama asla izin vermezdi ve penisini hiç görmedim. Ne zaman ilerlemeye çalışsam beni reddederdi; beni iterek uzaklaştırırdı. Benim üzerimde seks oyuncakları kullanıyordu; bunun tersi mümkün değildi. Bana erkek olduğunu söyledi ve ben de bu temelde onunla seks yapmayı kabul ettim." demişti.

Silvano ise mahkemedeki savunmasında cinsiyetine ilişkin olarak herhangi bir yalan beyanda bulunmadığını ve sevgilisinin başından beri kendisinin biyolojik olarak kadın olduğunu bildiğini iddia etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin