Çatlamış topuklarınızı pamuk gibi yapacak yöntem bulundu: Bu formülle kuru ve çatlak görünümden kurtulabileceksiniz. Topuk çatlağına ne iyi gelir?

Çatlamış topuklarınızı pamuk gibi yapacak etkili formül bulundu. Bu yöntem sayesinde topuklarınız yumuşacık olabilecek. İşte topuk çatlağına iyi gelen o yöntem...

Google Haberlere Abone ol
Çatlamış topuklarınızı pamuk gibi yapacak yöntem bulundu: Bu formülle kuru ve çatlak görünümden kurtulabileceksiniz. Topuk çatlağına ne iyi gelir?

Topuklara yeterince bakım yapmamak yahut yeterli miktarda nemlendirmemek topukların kısa sürede kuruyarak çatlamasına neden olabilmektedir. Topuklarda oluşan bu çatlak görüntü pek çok kişinin en muzdarip olduğu konulardan bir tanesi olmaktadır.

Topukları kısa sürede pamuk formuna döndürebilmek ve topuklarınızın yumuşacık olmasını sağlayabilmek için bu formülü uygulamayı ihmal etmeyin.

İşte topukları kısa sürede yumuşatan o etkili formül...

BU FORMÜLLE TOPUKLARINIZ YUMUŞACIK OLACAK!

Topukların hem sağlıklı hem de bakımlı bir görünüm içerisinde olabilmesi için uygulanması gereken belli başlı formüller bulunmaktadır.

Topuklarda oluşan çatlak kuru görünümü yok etmek için ceviz kabuğundan yararlanabilirsiniz. Ceviz kabuğunun içerisinde yer alan vitamin ve minerallar topuk çatlaklarının tedavi edilmesine yardımcı olmaktadır. 

 

CEVİZ KABUĞU SUYU NASIL HAZIRLANIR?

Bir tencere suyun içersine ceviz kabuklarını alın. 30 dakika kadar bu şekilde kaynatmaya başlayın. Ardından bu suyu bir kovanın içerisine dökün ve ayaklarınızı 15 dakika kadar bu suyun içerisinde bekletin.

Ceviz kabuğu suyu, topuklarınızın kısa süre içerisinde yumuşamasına yardımcı olurken, topuklarınızın kısa sürede yumuşacık olmasını sağlayacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin