Canan Karatay en sağlıklı içeceği açıkladı. Tam 7 bin yıllık! Hem doğal hem de şifa deposu: Evde sirke nasıl yapılır?

Yaptığı her açıklamayla gündeme oturan Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı bir programda en sağlıklı içeceğin ne olduğunu açıkladı. Prof. Dr. Canan Karatay, "7 bin yıllık doğal ilaç" diye nitelendirdi, hem insan vücudunun sağlığı için hem de ev temizliği için bu içeceği önerdi.

Google Haberlere Abone ol
Canan Karatay en sağlıklı içeceği açıkladı. Tam 7 bin yıllık! Hem doğal hem de şifa deposu: Evde sirke nasıl yapılır? - Resim: 1

Çıkışları ve yaptığı her açıklamayla gündeme oturan Prof. Dr. Canan Karatay, en sağlıklı içeceğin ne olduğunu açıkladı. Ferda Yıldırım'ın YouTube kanalına konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay burada önemli açıklamalar yaptı.

En sağlıklı içeceğin ev yapımı sirke olduğunu söyleyen Prof. Canan Karatay “7.000 yıllık doğal ilaçtır. Virüsleri öldürür, bakterileri öldürür” dedi.

Ev sirkesinin en sağlıklı içecek olduğunu açıklayan Karatay şu ifareleri kullandı:  “7.000 yıllık doğal ilaç Lütfen bunu kullanın… Sirke ama evde yapılan sirke olacak. Market sirkesini ev temizliği için kullanılabilir. Ben onu kullanıyorum. Evde boş yerler düz sirkeyle siliniyor ama her gün silmiyoruz. Halılar içeride var sirkeyle silinir pırıl pırıl olur halılar.