Çanakkale’de film sahnelerini aratmayan kovalamaca kamerada! Dur ihtarına uymayan TIR şoförünü polis ve jandarma böyle yakaladı

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde trafik polisi ekiplerinin uygulaması sırasında dur ihtarına uymayan TIR sürücüsü kaçtı. Filmleri aratmayan kovalamaca sonucu TIR sürücüsü polis ve jandarmanın sıkı takibi sonucu yakalandı. İşte o görüntüler...

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: İHA

Olay saat 00.30 sıralarında Gelibolu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu uygulaması noktasında meydana geldi. Uygulama noktasında polis, Ü.E. idaresindeki 43 LD 444 plakalı TIR'ın uygulama noktasına girmesini istedi. Polisin dur ihtarına uymayan TIR sürücüsü kaçtı.

Polis ekipleri TIR sürücüsünü yakalamak için takibe aldı. Jandarma ekipleri de polislere TIR sürücüsünü yakalamak için destek verdi. Filmleri aratmayan kovalamaca sonrası polis ve jandarmanın takibi sonucu TIR sürücüsü Eceabat ilçesine bağlı Beşyol köyünde çıkmaz sokağa girdi. Ekipler, Ü.E. yakalamak için çalışma başlattıkları sırada birkaç el silah sesi duyuldu. TIR'ı terk eden sürücü Ü.E., köyde otların arasında saklanırken polis ve jandarma tarafından yakalandı.

Alkollü olduğunu belirten tır sürücüsü Ü.E., bir kere ehliyeti verdiğini, bir daha vermemek için kaçtığını belirtti.

TIR sürücüsü Ü.E., yapılan kontrolde 0.48 promil alkollü çıktı. TIR sürücüsüne çeşitli maddelerden cezai işlem uygulanırken, ehliyetine 2 yıl 2 ay süreyle el konuldu.