Can Yücel, Tansu Çiller'e şiir yazdı mı? Tansu Çiller'den hakkındaki o iddialara yalanlama!

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, sosyal medyada hakkında çıkan "Can Yücel'e şiir yazdırmak istedi" iddialarına yanıt verdi. Bu iddiaların gerçek olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Can Yücel, Tansu Çiller'e şiir yazdı mı? Tansu Çiller'den hakkındaki o iddialara yalanlama!

Sosyal medyada eski Başbakanlardan Tansu Çiller'le ilgili dolaşıma sokulan bir anı hızla yayıldı.

Paylaşımda şu yazıyordu: Tansu Çiller Datça'yı ziyaret eder ve "Can Yücel'i getirin bana" der. Korumaları Can Yücel'in evine giderler; "Başbakanımız sizi görmek istiyor" derler.. Can Yücel kalkar, Çiller'in kaldığı yere gider. Çiller; "Can Bey, siz çok güzel şiir yazıyormuşsunuz. Bana da bir şiir yazar mısınız?" der. Can Yücel düşünür ve peki der. Başlar o anda yazdığı şiiri okumaya; Sarı saçlı güzel kadın! Sarı saçlı güzel kadın! Tansu Çiller şöyle keyifle süzülür, şiiri dinlemeye devam eder. Sarı saçlı güzel kadın! Sarı saçlı güzel kadın! Anasını s... vatanın!

TANSU ÇİLLER'DEN YALANLAMA GELDİ

Tansu Çiller, sosyal medyada "Can Yücel'i çağırıp kendisi için şiir yazmasını istediği" şeklinde yer alan iddiaların gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Çiller, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin bölünmüşlük üzerinden siyaset yapanlar nedeniyle birbirlerini karalayan düşman taraflara dönüştüğünü belirtti.

Bunun sonucunda, insanların siyaseten mantık ve hakikat sınırlarının dışında karalamalara hedef olduğunu, bu durumların bölünmeyi daha da derinleştirdiğini kaydeden Çiller, "Sosyal medyada yer alan, benim Can Yücel'i çağırarak 'Bana şiir yazın' dediğim söylemi bunun en belirgin örneklerindendir. Tümüyle hakikat dışı olan bu iddia, bana ve merhum Can Yücel'in şahsına karşı açık bir iftiradır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin