Çamaşır makinesine atmaya gerek yok: Simsiyah olmuş beyaz ayakkabıları temizlemenin formülü bulundu. Beyaz ayakkabı evde nasıl temizlenir?

Beyaz ayakkabılar her kıyafetin şık bir tamamlayıcısı olduğundan sıklıkla giyilir. Bu nedenle çabucak kirlenir ve lekeleri çıkarmak zor olduğundan çamaşır makinesine atılır. Ancak bu doğal yöntemle ayakkabılarınız yeni gibi olacak. İşte beyaz ayakkabıları yeni alınmış gibi yapan yöntem ve uygulanışı

Google Haberlere Abone ol
Çamaşır makinesine atmaya gerek yok: Simsiyah olmuş beyaz ayakkabıları temizlemenin formülü bulundu. Beyaz ayakkabı evde nasıl temizlenir? - Resim: 1

Beyaz ayakkabılar, pek çok kıyafetin şık bir tamamlayıcısıdır. Her stile uyan beyaz ayakkabılar sıklıkla kullanıldığı için bu nedenle çabucak kirlenir. Özellikle bez beyaz ayakkabıları temizlemesi bir hayli daha zordur.

Bu nedenle türü ne olursa olsun tüm beyaz ayakkabılardaki lekeleri gidermek için çamaşır makinesinde yıkamak tercih edilir. Ancak çamaşır makinesi ayakkabılara zarar verebilir. Her evde bulunan bu malzemeyle beyaz ayakkabılarınızı doğal yoldan temizleyebilirsiniz.

İşte beyaz ayakkabıları yeni gibi yapan o yöntem...