Bunun adı sapkınlık. Kendisi 77 kocası 19 yaşında!

77 yaşındaki Milina Gatta ile 19 yaşındaki Giuseppe D'Anna TikTok'ta yaptıkları paylaşımlarla görenlerin tepkisini çekiyor. Çift aldığı tepkiler azmış gibi bir de bebekleri olduğunu duyurdular.

Google Haberlere Abone ol
Bunun adı sapkınlık. Kendisi 77 kocası 19 yaşında!

Sosyal medyadan ilişkilerine dair yaptıkları paylaşımlarla eleştiri oklarının haline gelen 19 yaşındaki İtalyan Giuseppe D'Anna ve eşi 77 yaşındaki Milina Gatta son dönemde hamilelik iddialarıyla gündemde. TikTok'ta Gatta'nın karnı burnunda hallerini gözyaşlarıyla paylaşarak bebek beklediklerini müjdeleyen çift eleştirilerin odağına yerleşti.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü hamileliğin doğru olmadığını ve filtre olduğunu savundu. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Yaşlı bir kadının menopoz döneminde hamile kalması imkansızdır!" yorumunu ekledi.
Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Saçmalık! Hamile değil. İmkansız!" yorumunu yaptı. Üçüncüsü "Bu çok korkutucu " dedi.

"ÇOK MUTLUYUZ"

Aralarındaki yaş farkının kendileri için önemli olmadığını ve aradığı aşkı yıllar sonra bulmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Gatta, “Birbirimize aşığız. Bunu kimsenin bozmasını istemiyoruz. Çok mutluyuz” demişti.

GERÇEK DEĞİLMİŞ

Daily Star'ın haberine göre sosyal medyada viral olmasından sonra D'Anna, Jam Press'e özel olarak konuştu ve ilişkinin tamamının bir aldatmaca olduğunu iddia etti. Millina'nın büyükannesi olduğunu itiraf ettiği iddia edilen D'Anna, dedesinin hayatını kaybetmesiyle büyükannesinin yanına taşındığını ve sosyal medyada videolarının ilgi çekmesi üzerine daha fazlasını çekmeye karar verdiklerini söylediği öne sürüldü.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin