Bu kahvaltıda gariplikler var! Kahvaltı masasındaki mantık hatalarını görebilenler yüksek IQ'lu

Kahvaltı masasındaki mantık hatalarını görebilenlerin yüksek IQ'lu olduğu ortaya çıktı. Bakalım kahvaltı masasındaki gariplikleri kısa sürede görebilecek misiniz?

Google Haberlere Abone ol
Bu kahvaltıda gariplikler var! Kahvaltı masasındaki mantık hatalarını görebilenler yüksek IQ'lu

Son dönemlerin en popüler alıştırmalarından bir tanesi olan bulmacalara bir yenisi daha eklendi. Mantık hatası bulmacalarını düzenli olarak çözmek kişinin beyin gelişimine son derece faydalı. 

Görsel zekanın güçlenmesine yardımcı olan mantık hatası bulmacaları aynı zamanda pratik düşünebilmeye de katkı sağlamaktadır. 

Mantık hatası bulmacalarına bir yenisi daha eklendi. Kahvaltı masasındaki mantık hatalarını yalnızca yüksek IQ'lu olanların görebildiği ortaya çıktı. Bakalım mantık hatalarını görebilecek misiniz?

Bu kahvaltıda gariplikler var! Kahvaltı masasındaki mantık hatalarını görebilenler yüksek IQ'lu

Küçük bir ipucu vermekte fayda var. Bu görselde iki tane mantık hatası bulunuyor. Biraz dikkatli ve esasında rasyonel düşünebildiğinizde tüm mantık hatalarını kısa sürede fark edebileceksiniz.

Bu görseldeki mantık hatalarını görebilmek için biraz daha alışılmışın dışında düşünmeniz, göz yanılsamasına kapılmamanız gerekir. 

Görsel aslında küçük ipuçlarını sizlere veriyor. Biraz daha ince düşünme sistemi sayesinde mantık hatalarını fark edebileceksiniz. 

Eğer mantık hatalarını göremediyseniz üzülmeyin, işte cevaplar...

Bu kahvaltıda gariplikler var! Kahvaltı masasındaki mantık hatalarını görebilenler yüksek IQ'lu - Resim : 2

İlk mantık hatası adamın kahve fincanını ters tutarak içmesi olurken, ikinci mantık hatası ise kadının elindeki şişenin içerisinde portakal suyu olurken, bardağın içerisindekinin vişne suyu olması.

Evet sandığınızdan çok daha kolay. Bazen basit düşünmek, hayattaki problemleri çözme konusunda işimize yarayacak en önemli etmenlerdendir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin