Bu kadın aslında çıplak! Vücut boyasıyla spora giden kadın salondan kovuldu

Sporcu Natalie Reynolds, spor salonuna vücut boyasıyla gittiği için tepkiyle karşılaştı ve bir daha salona gelmemesi gerektiği söylendi. Reynolds ise insanların spor salonlarına çok açık kıyafetlerle girdiğini, kendisinde bir sorun olmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bu kadın aslında çıplak! Vücut boyasıyla spora giden kadın salondan kovuldu
Sosyal medya

Sporcu Natalie Reynolds , 27 Aralık'ta tartışmalı bir 'sosyal deney' gerçekleştirdi.

Bu deneyde vücut boyasından yapılmış bir kıyafeti giydi ve kıyafetlerinin gerçek olmadığını fark edecek biri olup olmadığını görmek için tesisin içinde dolaştı.

Onu koruyan tek şey bikini altı ve birkaç göğüs ucu kılıfıydı. Fakat çok kısa süre içinde bir kişi Natalie'nin çıplak olduğunu fark etti ve onu hemen salondan çıkması için uyardı.

Natalie bu duruma sinirlendi. İnsanların spor salonlarında oldukça kısa kıyafetler giydiğini söyledi. Ona göre kendisi bu deneyde diğer insanlara göre daha kapalı giyinmişti. Fakat salonun sahipleri bu salonda çıplak gezmenin yasak olduğunu söyleyerek onu dışarıya çıkardılar. 

Natalie ise bu deneyimini sosyal medyada paylaştı. Kullanıcılar ise onu daha önce de başka spor salonlarında çıplak gördüklerini söyledi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin