Bu fotoğraftaki herkes öldü. Tüm ailesini katletti. İşte korkunç olayın ardındaki iğrenç gerçek...

1929 yılında Noel Günü öncesi çeken bir fotoğraftaki herkes öldü. Ailenin babası karısını ve çocuklarını katletti. Bu katliamın nedenini duyanların ise tüyleri ürperiyor.

Google Haberlere Abone ol
Bu fotoğraftaki herkes öldü. Tüm ailesini katletti. İşte korkunç olayın ardındaki iğrenç gerçek...

ABD'de yaşayan tütün çiftçisi Charles Davis Lawson, karısını, çocuklarını ve ardından kendisini öldürmeden sadece birkaç gün önce, 1929'daki bayram sezonunda Germanton, Kuzey Carolina, ABD'de ailesini stüdyo portresine götürdü .

Ancak bu fotoğraf, Lawson ailesindeki herkesin mutlu olmadığını, ikisi dışında hepsinin öfkeli olduğunu gösteriyor.

25 Aralık'ta Marie, sabahları Kuzey Carolina'nın başkenti Raleigh'in kuzeybatısındaki aile çiftliğinde Noel pastası pişirmeye başlamıştı. Sabahın ilerleyen saatlerinde Carrie ve Maybell, teyzelerini ve amcalarını ziyaret etmek için evden ayrıldılar.

Charles ahırın arkasında dolu bir pompalı tüfekle bekliyordu. Kızlarını öldüren Charles onların cesetlerini ahıra attı. Daha sonra ailenin evine döndü ve Marie ile iki oğlu James ve Raymond'u öldürmek için harekete geçmeden önce 37 yaşındaki Fannie'yi vurdu. Son olarak, bebek Mary Lou'yu döverek öldürdü ve kafatasında kırık bıraktı.

Yedi ceset, kolları göğüslerinin üzerinde çaprazlanmış halde bulundu. Ancak aileden bir kişi hayatta kaldı. En büyük oğul Arthur, cinayetten önceki gece babası tarafından başka bir yere gönderilmişti.

CHARLES'İ ARADILAR 

Yakındaki ormandan bir silah sesi duyulmadan ve cesedi yazdığı mektuplarla birlikte bulunmadan önce kentte yaşayanlar Charles'i yakalamak için bir av başlattı. Ormandaki ayak izlerini buldular. Fakat onlar Charles'i yakalayana kadar o kendini vurdu. 

CİNSEL İSTİSMAR

Charles Lawson'ın gerçekleştirdiği korkunç katliamın arkasında gerçekten meşum bir açıklama vardı. 1990 yılında Lawson çocuklarının kuzeni, daha önce hiç söylenmemiş 60 yıllık bir aile sırrını anlattı. Stella Lawson Boles, annesinin ve Lawson ailesindeki diğer kadınların, Fannie'nin Noel'den kısa süre önce keşfettiği bir şeyi tartıştıklarını duyduğunu söyledi. Fannie, kocası Charles'in 17 yaşındaki kızları Marie'yi istismar ettiğini öğrenmişti. 

Marie, Noel'den haftalar önce arkadaşı Ella May Johnson'a şok edici sırrını anlattı; kendi babasının çocuğunu taşıyordu. Bu korkunç açıklama, Lawson ailesinin komşusu Sam Hill tarafından desteklendi ve Lawson'ın, karanlık sırlarını açıklamaya cesaret etmesi halinde kızını öldürmekle tehdit ettiğini iddia etti.

Bu fotoğraftaki herkes öldü. Tüm ailesini katletti. İşte korkunç olayın ardındaki iğrenç gerçek...

Lawson'ların yıkıcı katliamından sonra evleri uğursuz bir turizm merkezi haline geldi. Trajedi ortaya çıktığında insanlar Marie'nin pişirdiği Noel pastasını görmeye bile geldiler; pasta daha sonra bazı ziyaretçilerin kuru üzümlerini çalmasının ardından cam altında saklandı. 1945'te hayatta kalan tek üye olan Arthur Lawson, bir araba kazasında zamansız bir ölümle karşılaştı ve geride karısını ve dört çocuğunu bıraktı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin