Böyle fantezi duyulmadı. Kocasının fantezisi genç kadını yerle bir etti. İşte o tuhaf fantezi...

Twitter'da bir kadının kocasıyla yaşadıklarını anlattığı anlar okuyanları şoke etti. Genç kadın, kocasına yeni yıl hediyesi olarak onun bir fantezisini gerçekleştirmek istediğini söyledi ve o andan sonra işler çığırından çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Böyle fantezi duyulmadı. Kocasının fantezisi genç kadını yerle bir etti. İşte o tuhaf fantezi...
Daily Star

Sosyal medya platformu Twitter'da genç bir kadının itirafı kısa sürede viral oldu.

Kadın, kocasına değişik bir yeni yıl hediyesi verme amacıyla yola çıktığını belirtti. Kocasına cinsel ilişkide gerçekleştirmek istediği bir fantezisini sordu. Bunun karşısında alacağı cevabın grup seks olduğunu düşünüyordu ve bunun için de tüm hazırlıkları yapmış, bir üçüncü seks partneri bulmuştu.

Fakat işler kadının beklediği gibi gitmedi. Kocası ondan "Pegging" yapmasını istedi.

Pek çok kişi kadının sorununun ne olduğunu anlamadı ve biri şu soruyu sordu: "Sabitlemenin nesi yanlış?" Bir diğeri şunu ekledi: "Şanslı kız", üçüncüsü ise "Burada kazandığını düşünüyorum." diye tekrarladı.

Ancak bazıları kadının ne demek istediğini anladı ve arsız şakalar yapmaktan kendilerini alamadı. Biri şunu yazdı: "Çamaşırları çıkarmak çift olarak yapılabilecek çok güzel bir aktivite. İyi şanslar."

Bir diğeri ise şöyle konuştu: "Erkeklerin aynı anda iki kadını hayal kırıklığına uğratma konusunda takıntılı olmadığı ortaya çıktı! Kimin aklına gelirdi bu?"

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin