Böyle arkadaş düşman başına! En yakın arkadaşı, nişanlısıyla evlendi. Sosyal medyada gündem oldu

Pek çok insanın ihanete uğradığı bir gerçek. Fakat bazı ihanetler daha da can yakıcı olabiliyor. İşte bunlardan biri TikTok'ta anlatıldı. Genç kadının anlattıkları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Google Haberlere Abone ol
Böyle arkadaş düşman başına! En yakın arkadaşı, nişanlısıyla evlendi. Sosyal medyada gündem oldu

TikTok'ta 'sultansezg' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişinin anlattıkları kısa sürede gündem oldu. Nişanlısı ve en yakın arkadaşının ihanetine uğradığını söyleyen genç kadın daha sonrasında ikisinin evlendiğini dile getirdi. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları ihanet hikayesine tepki göstererek genç kadına destek verirken bazıları ise hikayenin kurgu olduğunu iddia etti.

Nişanına en yakın arkadaşının sevgilisiyle birlikte geldiğini söyleyen genç kadın nişanlısıyla ayrıldıktan sonra en yakın arkadaşıyla evlendiğini öğrendiğini dile getirdi. İkilinin ihanetini anlatan genç kadın durumun sinir krizi geçirmesine neden olduğunu söylerken gençlere de erken yaşta ciddi adımlar atmamaları konusunda uyarı yaptı.

O dönemki nişanlısıyla üniversite tanıştıklarını ve üniversite ikinci sınıfta nişanlandıklarını söyleyen genç kadın, "Ancak 1 yıldır devam eden nişanlılık döneminde ilişkimiz inanılmaz saygısızlaşmaya başladı. Sürekli kavga ediyorduk. Ailem de birkaç olaya şahit olduğu için istemiyordu. Mezuniyetimden önce kesinlikle karar verdim ve ayrıldım. Sonrasında benimle barışmaya çalıştı." dedi.

Daha sonrasında eski nişanlısı ve en yakın arkadaşının ilişki yaşadığını öğrenen genç kadın, "Ben sinir krizi geçirdim inanamadım. Asla bunu söyleme tenezzülünde bulunmadı. Ben kendi adıma mutluyum her ikisinin de karakterini görmüş oldum" diye konuştu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin