Bomba iddia. CHP'nin genel başkanı değişiyor tarih verildi. Astrolog Zeynep Turan'dan Ankara siyasetini karıştıracak iddia

Genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında CHP'de genel başkanlık koltuğuna Özgür Özel oturmuştu. Büyük tartışmalarla yapılan kurultay sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu, 13 yıldır yürüttüğü genel başkanlığa, kurultay yenilgisiyle veda etti. Ancak CHP içinde tartışmalar da devam etti. Ünlü Astrolog Zeynep Turan CHP ile ilgili bomba bir iddia bulundu ve genel başkanın değişeceğini açıklayarak tarih verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bomba iddia. CHP'nin genel başkanı değişiyor tarih verildi. Astrolog Zeynep Turan'dan Ankara siyasetini karıştıracak iddia

Yeni yıl yaklaştıkça astrologlar da öngörülerini paylaşmaya başladı. MedyaTava TV'ye konuşan ünlü Astrolog Zeynep Turan, yeni yılla birlikte yaşanacak flaş olayları açıkladı.

Türkiye gündeminden dünyada yaşanacak gelişmelere, magazinden futbola kadar şaşırtıcı tahminler açıklayan Zeynep Turan, 2024 yılında yaşanacakları gezegenlerin hareketlerine göre yorumladı. 

2023 yılı kadar yıkıcı bir yıl yaşanmayacağını söyleyen Zeynep Turan, 30 Nisan ve 9 Haziran tarihleri arasına dikkat çekerek 3. Dünya Savaşı'nın adının konulacağını ve bu savaşın 'inanç savaşları' olarak anılacağını ancak perde arkasında teknoloji savaşının olacağını iddia etti.

Filistin'de yaşanan İsrail saldırılarında Demir Kubbe'nin zaafiyete uğrayacağını öne süren Turan, Mescid-i Aksa'da önemli bir olayın gerçekleşebileceğini söyledi. ABD başkanının değişeceğini söyleyen Turan, Trump'ın başkan seçilse bile yargılanacağını ve ABD'nin şaşırtıcı bir seçim süreci yaşayacağını vurguladı.

Türkiye'nin NATO ile karşı karşıya geleceğini, özellikle Akdeniz'de donanma ile ilgili gündem doğabileceğini ve Yunanistan'da deniz üssü kurmak isteyen bir Türkiye ön gördüğünü anlatan Turan, ''2024 yılında halk olarak deniz coğrafyasını öğreneceğiz'' dedi.

CHP'nin GENEL BAŞKANI DEĞİŞECEK

Türkiye'deki kabinede yeni bakanlıkların kurulacağını iddia eden Astrolog Zeynep Turan, asgari ücrette ise iddia edildiği gibi tek zam değil, iki kez zam yapılacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı'nın da yerel seçimler öncesi tekrar değişebileceğini iddia eden ünlü astrolog, bakanlıklarda da değişiklikler olabileceğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı ile birlikte bazı futbol takımlarının başkanlarının değişeceğini söyleyen Turan, magazin dünyasından da bir çok ünlü ismin astrolojik tahminlerini açıkladı.

Kaynak: MedyatavaTV
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin