Bomba gibi patladı. 60 ton LNG yüklü tanker otomobile çarptı. Ortalık savaş alanına döndü. Korkunç görüntüler. Çok sayıda ölü ve yaralı

Moğolistan'ın başkenti Ulanbator'da ortalık savaş alanına döndü. 60 ton sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) taşıyan tanker otomobile çarptı. Büyük bir patlama yaşandı. O anların saniye saniye görüntüsü ortaya çıktı. 6 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Bomba gibi patladı. 60 ton LNG yüklü tanker otomobile çarptı. Ortalık savaş alanına döndü. Korkunç görüntüler. Çok sayıda ölü ve yaralı

Moğolistan'ın başkenti Ulanbator'da 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan tanker faciasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Dunjingarav alışveriş merkezinin yakınındaki kavşakta 60 ton sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) taşıyan tankerin dönüş yaptığı sırada otomobile çarptığı, daha sonra gaz sızıntısı meydana geldiği ve saniyeler sonra patladığı kameraya yansıdı.

Moğolistan Ulusal Acil Durum Yönetim Ajansından (NEMA) yapılan açıklamada, 3 patlama meydana geldiği, 3’ü itfaiyeci olmak üzere 6 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin yaralandığı, alevlerin sıçradığı 29 araçta hasar meydana geldiği belirtilmişti. Bölgedeki bina sakinlerinin tahliye edildiği, yangının 02.15 sıralarında söndürüldüğü aktarılmıştı. NEMA Başkanı G. Ariunbuyan, ilk incelemelere göre tankerin kavşakta keskin dönüş yaparak otomobile çarptığını, daha sonra yaşanan gaz sızıntısının patlamaya yol açtığını ifade etmişti.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin