Bembeyaz bir cildin sırrı mutfakta gizli: Bir gecede cilt renginiz bembeyaz olacak

Cilt rengini beyazlatacak, cildin bembeyaz bir görünümde olmasını sağlayacak mucize formül bulundu. Herkesin evinde bulunuyor, cildi bembeyaz yapıyor...

Google Haberlere Abone ol
Bembeyaz bir cildin sırrı mutfakta gizli: Bir gecede cilt renginiz bembeyaz olacak

İlerleyen yaş faktörüyle birlikte cilt yüzeyinde çeşitli lekelenmeler meydana gelebilmektedir. Bu lekelenmeler cildin mat ve sağlıksız bir görünüm içerisinde olmasına neden olurken, cildi derinlemesine temizleyen aynı zamanda beyazlamasına katkı sağlayan o mucize formül bulundu. 

Cilde düzenli bir bakım içerisinde olmak cildin uzun yıllar sağlıklı şekilde olmasına yardımcı olurken, cildi lekelerden arındırmaya yardımcı olan mucize formül bulundu. İşte cildi beyazlatmaya yardımcı olan o etkili formül...

BU FORMÜL CİLDİ BEMBEYAZ YAPIYOR

Cildi lekelerden arındıran aynı zamanda bembeyaz bir formda olmasına katkı sağlayan formüllerin başında şüphesiz pirinç maskesi gelmektedir. Pirinç maskesi cildin nemlenmesine katkı sağlarken aynı zamanda cilt yüzeyinde bulunan lekelerin kısa sürede yok olmasına katkı sağlamaktadır. 

Pirinç suyu gözeneklerin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olurken, cilt tonunun beyazlamasına ve cilt yüzeyindeki lekelerin açılmasına katkı sağlamaktadır. 

Cildinizi pirinç suyu ile temizleyebilmek için bir miktar pirinci ilk olarak toz formuna getirin akabinde cezvenin içerisine alın ve üzerine bir miktar kadar da süt ilavesinde bulunun. 

İki malzeme ılınana dek ısıtın. Ardından soğuğa yakın bir sıcaklığa geldikten sonra cildinize sürmeye başlayın. 

Cilde uyguladıktan sonra yarım saat kadar bekleyin. Bekleme süresinden sonra cildinizi ılık su ile güzelce temizleyin. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin