Aydın'ın neredeyse milli yemeği oldu! O turşuyu gören kendisini tutamıyor: Kavanoz kavanoz satıyorlar, en çok satılanlar arasında birinci sırayı aldı

Son günlerde sosyal medyada da viral olan peynir dolgulu jalapeno turşusu Aydın'ın neredeyse milli yemeği oldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği turşu en çok satılan ürünler arasında ilk sırayı aldı. Vatandaşlar kavanoz kavanoz satın almaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Aydın'ın neredeyse milli yemeği oldu! O turşuyu gören kendisini tutamıyor: Kavanoz kavanoz satıyorlar, en çok satılanlar arasında birinci sırayı aldı - Resim: 1

Aydın'da yaşayan vatandaşların ilgi gösterdiği peynir dolgulu jalapeno turşusu son günlerde en çok tercih edilen turşu çeşitleri arasında ilk sıralarda yer aldı.

Son günlerde sosyal medyada adı sıkça duyulan peynir dolgulu jalapeno turşusu, Aydınlı vatandaşlar tarafından da ilgi ile karşılandı. Bu özel turşu çeşidi, Aydın mutfağına farklı bir lezzet katması ve sosyal medyada paylaşılan görseller ve videolarla dikkat çekilmesi ile son günlerin en çok tercih edilen turşu çeşidi oldu.