Ayak kokusu ve mantarı bitiren formül bulundu: Meğer işin sırrı siyah çayda gizliymiş

Ayak kokusu ve mantarı bitiren etkili formül bulundu. Bu yöntem sayesinde ayak kokusu ve mantarından eser kalmayacak. İşte mantar problemini bitiren o etkili yöntem...

Google Haberlere Abone ol
Ayak kokusu ve mantarı bitiren formül bulundu: Meğer işin sırrı siyah çayda gizliymiş

Ayak kokusu ve ayak mantarı hemen herkesin hayatının bir döneminde başına gelebilen bir durum olurken, ayak kokusu ya da ayak mantarı problemi kişinin tüm yaşam kalitesinin düşmesine neden olabilmektedir.

Ayak kokusu ve ayak mantarının oluşumunu tetikleyen pek çok farklı unsur bulunurken bu unsurların başında şüphesiz ayağın uzun süre havasız kalması ve aynı zamanda yeterli hijyenin sağlanmaması gelmektedir.

Ayak kokusu ve ayak mantarının oluşmaya başladığını fark ettiğiniz ilk andan itibaren tedavi sürecine başlamanız son derece önemlidir. Bu noktada doktor kontrolünde olmanız çok daha sağlıklı bir süreç olurken, mantar ve kokuyu yok edecek farklı bir formül daha ortaya çıktı.

İşte ayak kokusu ve ayak mantarını yok etmeye yardımcı olacak o etkili formül...

AYAK KOKUSU VE AYAK MANTARINI YOK EDİYOR!

Ayak mantarı ve ayak kokusu ayakların uzun süre hava almaması, parmak aralarının nemli kalması ya da düzenli temizliğinin sağlanamaması dolayısıyla meydana gelebilmektedir.

Ayak mantarı ya da ayak kokusunu yok edebilmek için ayağı 20 dakika kadar siyah çay tanelerinin içerisinde bekletilmesi gerektiği söyleniyor.

 

Dr. Joe Whittington, gerçekleştirmiş olduğu araştırma sonucunda ayak kokusu ve ayak mantarını kısa sürede geçirmeye yardımcı olan formülün siyah çay tanelerinde yer aldığını söylerken siyah çayda bulunan tanenler, bakterileri öldürdüğü ve gözenekleri kapattığı için ayak kokusunu azalttığını vurgulamaktadır.

20 dakika boyunca ayağınızı siyah çay tanelerinin arasında bekletmeyi deneyerek, ayak sağlığınızı koruma altına alabilirsiniz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin