Arsız koca! Sevişmelerinin çetelesini tutmuş

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcıların dikkatleri çekti. Bir adamın eşiyle cinsel hayatına dair tuttuğu istatistiğin bilgileri yer aldı. Karısı adamı dinlerken kahkahalarına hakim olamadı.

Google Haberlere Abone ol
Arsız koca! Sevişmelerinin çetelesini tutmuş

Sosyal medyadan paylaşılan eğlenceli paylaşım kısa süre içinde de kullanıcıların ilgisini çekerek en çok izlenen görüntüler arasındaki yerini aldı. Görüntülerde bir adamın eşiyle 1 yıllık cinsel hayatına dair tuttuğu rapor yer aldı. Raporda 'sevgili karıma not' diyerek sözlerine başlayan adam karısının cinsellik yaşamamak için ürettiği bahaneleri tek tek sıraladı.

TEK TEK SIRALADI

Eşiyle cinsel hayatına dair tüm verileri toplayan adam "Sevgili karıma not! Geçen yıl boyunca seninle 365 kez sevişmeye çalıştım. Sadece 36 kez başarıya ulaşabildim. Bu 10 günde bir ortalama yapar. Ve takip edenler neden başarısız olduğumun bir listesidir; çok sıcak:15 kez, çok soğuk: 3 kez, çok yorgunum: 19 kez, geç oldu:16 kez, çok erken: 9 kez, uyuyormuş gibi yapmak: 35 kez, hiç o keyfim yok: 21 kez, saçıma basıyorsun:28 kez, tek düşündüğün bu mu: 83 kez" ifadelerini kullandı.

Eşinin okuduğu her maddeden sonra karısı eğlenerek kahkaha attı. O anlar sosyal medya kullanıcılarının da ilgisini çekti. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Gerçekten adam ajan gibi çalışmış. Her anı not etmiş" yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Tamamen sayısal veriler. Bu harika" yorumunu ekledi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin