Aras Kargo müşterilerine çok ACİL uyarı. Gelen bu SMS'e inanmayın. Aras Kargo yüzbinlerce müşterisine duyuru yaptı: Dikkatli olunuz

Dolandırıcılık vakaları arttı şirketlerden peş peşe uyarıla geldi. Son olarak Aras Kargo, müşterilerine bir SMS göndererek vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Aras Kargo müşterilerine çok ACİL uyarı. Gelen bu SMS'e inanmayın. Aras Kargo yüzbinlerce müşterisine duyuru yaptı: Dikkatli olunuz

Son dönemlerde büyük şirketlerin ismini kullanarak yapılan dolandırıcılık haberlerine karşı  bazı şirketlerden sürekli uyarı geliyor.

Yapılan uyarılarda gönderilen SMS ve bağlantılara tıklanmaması isteniyor. Son olarak bu kez da dolandırıcılar Aras Kargo ismini kullanmaya başladı. Şirketten bununla ilgili acil bir uyarı geldi ve SMS gönderildi. 

Aras Kargo'dan bununla ilgili bir açıklama yapıldı. 

Aras Kargo müşterilerine özel olarak gönderilen SMS'te Aras Kargo'nun ismini kullanarak yapılan dolandırıcılığa dikkat çekildi ve dikkat edilmesi istendi.

Açıklamada kötü niyetli kişilerin girişimlerine dikkat edin denildi ve şirketin ismi kullanılarak gönderilen 'hakkınızda icra takibi başlatılacak' yönündeki uyarının dikkate alınmaması istendi. 

İşte Aras Kargo'dan gönderilen o SMS...

Aras Kargo müşterilerine çok ACİL uyarı. Gelen bu SMS'e inanmayın. Aras Kargo yüzbinlerce müşterisine duyuru yaptı: Dikkatli olunuz

Aras Kargo'nun adı kullanılarak, gönderi ücreti sebebiyle hakkınızda icra takibi başlatılacağını iletip ödeme isteyen kişilere itibar etmemenizi, Şirketimizin siz değerli müşterimizden bu yöntemle kişisel bilgi ve ödeme talep etmeyeceğini iletir, kötü niyetli girişimlerde dikkatli olmanızı rica eder, iyi günler dileriz.

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin