Aktarlarda yok satan yağ bulundu: Tek damlasıyla her derde deva oluyor. Yüzyılların gizli şifalı yağı meğer buymuş

Yüzyıllardır pek çok farklı şekilde kullanılan bu yağ, Antik Mısır döneminden beri kullanılmaktadır. Faydaları saymakla bitmeyen bu yağ, içerdiği güçlü özellikleri sayesinde neredeyse her derde deva oluyor. Faydasını duyunca soluğu aktarda alacaksınız. İşte o mucizevi yağ

Aktarlarda yok satan yağ bulundu: Tek damlasıyla her derde deva oluyor. Yüzyılların gizli şifalı yağı meğer buymuş

Ardıç yağı; boğaz ağrısı ve solunum yolu enfeksiyonları, yorgunluk ve kas ağrıları için doğal ilaçlardan biridir.

Ayrıca ciltteki kızarıklıkları hafifletmeye, bağışıklık sistemini güçlendirmeye, uykusuzluğa yardımcı olmaya ve sindirime yardımcı olmaya etkili şifalı bir yağdır.

Araştırmalar ardıç meyvesi esansiyel yağının güçlü antioksidanlar, antibakteriyeller ve antifungaller özelliklere sahip olduğunu kanıtlamıştır. İşte ardıç yağının mucizevi faydaları…

DOĞAL ANTİSEPTİK

Daha iyi bir cilt veya solunum yolu enfeksiyonları için doğal bir antiseptik arıyorsanız ardıç meyvesi esansiyel yağı harika bir çözümdür.

Antimikrobiyal özellikleri bakterileri öldürmeye yardımcı olur ve basit enfeksiyonlar için güçlü bir tedavi seçeneğidir.

Bazı çalışmalar bu yağın antibiyotiklere dirençli bakteri ve mantarlara karşı etkili olabileceğini öne sürüyor.

Bakteri türlerinin evinizde yayılmasını önlemeye veya azaltmaya yardımcı olmak için ardıç meyvesi yağını mutfak ve banyo yüzeylerinde veya cihazlarında kullanın.

Ardıç yağı aynı zamanda iç mekana yayıldığında evinizdeki kokuları emer ve aynı zamanda ailenizin soluduğu havayı arındırır. Çamaşır makinenize veya bulaşık makinenize birkaç damla damlatın.

Aynı zamanda çok sayıda sert kimyasal içeren ticari temizlik ürünlerini suyla karıştırılmış doğal antibakteriyel ardıç yağı ile değiştirebilirsiniz.

Aktarlarda yok satan yağ bulundu: Tek damlasıyla her derde deva oluyor. Yüzyılların gizli şifalı yağı meğer buymuş

DOĞAL ANTİOKSİDAN

Ardıç yağını selülit ilacı olarak da kullanabilirsiniz. İçerdiği güçlü özellikleri ve aktif bileşenleri sayesinde selülit görünümünün azaltılmasına yardımcı olabilir.

Ardıç yağı aynı zamanda cildi canlandırır, sıkılaştırır ve kırışıklık oluşumunu en aza indirir.

DOĞAL ANTİBAKTERİYEL

Doğal antibakteriyel özellikleriyle ardıç yağı, cilt tahrişleri (döküntü veya egzama gibi) ve enfeksiyonlarla mücadelede en popüler doğal ilaçlardan biridir.

Antiseptik yeteneklerinden dolayı sivilceler için evde çare olarak kullanılabilir ve ardıç yağı saç ve kepek gibi saç derisi sorunları için de kullanılabilir.

Yüzünüzü yıkadıktan sonra hafif bir büzücü veya nemlendirici olarak taşıyıcı yağ ile 1 ila 2 damla ardıç yağını karıştırım.

Ayrıca lekeleri, ayak kokularını ve mantarları tedavi etmeye yardımcı olmak için duşunuza biraz da ekleyebilirsiniz. Saç ve saç derisi için şampuanınıza veya saç kreminize birkaç damla ekleyebilirsiniz.

NOT: Bu haber genel bilgilendirme amaçlıdır. Uygulamadan önce mutlaka uzmanınıza danışın.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin