Akaryakıt istasyonunda facianın eşiğinden dönülmüştü: O anların görüntüsü ortaya çıktı. Alevler böyle yükselmiş...

Eyüpsultan'da bulunan bir akaryakıt istasyonunda facianın eşiğinden dönüldüğü anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde otomobilin pompaya çarpmasıyla alevlerin yükseldiği görülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kaynak: DHA

Eyüpsultan Alibeyköy'de bulunan akaryakıt istasyonundaki pompaya geçtiğimiz perşembe günü otomobil çarptı. İddiaya göre, 34 DU 6891 plakalı aracı kullanan S.T. isimli sürücü, hızını alamayarak istasyona girdi. Ardından da birinci sıradaki pompaya çarparak aracının altına aldı ve sürükleyerek yoluna devam etti.

Pompa, istasyonun ortasına kadar sürüklenirken, araç market kapısının önünde durabildi. Bir anda istasyonda alevler yükselirken ilk müdahale çalışanlar ve vatandaşlar tarafından yapıldı. Ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. İstasyonun market kapısının önünde hasarlı halde duran araç, ekipler tarafından götürüldü.  

OLAYIN KAMERA GÖRÜNTÜLERİ 

Bu arada facianın eşiğinden dönüldüğü olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde pompaya otomobilin çarpması ile alevlerin yükseldiği görülüyor. Akaryakıt istasyonu çalışanları büyük panik yaşarken müdahale ile facianın önüne geçiyorlar.