Acı diye sakın çöpe atmayın: Zeytinin acısını almanın formülü bulundu. Zeytinin acısı nasıl alınır?

Zeytinin acısını almanın pratik formülü bulundu. Bu yöntem sayesinde zeytininizdeki tüm acı tatlardan uzaklaşmış olacaksınız. İşte zeytin acısını almanın pratik yolu...

Acı diye sakın çöpe atmayın: Zeytinin acısını almanın formülü bulundu. Zeytinin acısı nasıl alınır?

Kahvaltıların vazgeçilmez lezzetlerinden bir tanesi şüphesiz zeytin olurken, çoğu zaman damak zevkine uygun zeytini bulabilmek sanıldığından çok daha zor olabiliyor.

Zeytinlerde sıklıkla karşılaşılan durumlardan bir tanesi şüphesiz zeytinin acı bir lezzette olması olurken, zeytinin acı lezzetini yok etmenin çeşitli formülleri bulunmaktadır.

Satın aldığınız zeytinin lezzetinde acılık fark ettiyseniz çöpe dökmek yerine bu işlemlerden geçirmeyi deneyebilirsiniz. İşte zeytinin acısını almanın pratik ve etkili o formülü...

ZEYTİNİN ACISI NASIL ALINIR?

Zeytinin acı lezzetini alabilmek için uygulanması gereken birkaç farklı yöntem bulunmaktadır. Bu formüller zeytinin acısını almaya yardımcı olurken aynı zamanda da zeytinin taze kalmasına katkı sağlamaktadır. İşte zeytin acısını almanın pratik formülü...

 

Zeytinleri uygun bir kabın içerisine alın ve üzerine su ilave ederek bekletin. Zeytinlerin 1 ile 2 hafta boyunca her gün suyunu değiştirerek bekletin. Bu yöntem zeytinlerin acısını almaya yardımcı olurken aynı zamanda yumuşak bir tat elde etmenize yardımcı olur.

Zeytinleri tuzlu suyun içerisinde bekletmek de acısını alma noktasında başarılı olan alternatiflerden bir tanesidir. Bu formülle de zeytinleri 1-2 hafta arasında her gün suyun içerisinde bekletmeniz gerekir.

Son olarak zeytinin acısını almaya yardımcı olacak diğer bir formül ise zeytinleri sirkede bekletmektir. Zeytinleri sirke içerisinde 1 hafta boyunca bekletmeniz zeytinlerin acısının yok olmasını sağlayacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin