Aç karnına 1 kaşık çörek otu yutun o dertten kurtulun: Meğer tam bir şifa ambarıymış. Aç karnına çörek otu yutmak neye iyi gelir?

Doğal bir ilaç görevi üstlenen çörek otu, yüzyıllardan beri alternatif tıpta kullanılmıştır. Çörek otu günümüzde hem şifa niyetine hem de lezzetli oluşuyla sıklıkla tercih edilir. Ancak çörek otunun tüm faydalarından yararlanmak için onu aç karnına tüketmek gerekir. İşte aç karnına tüketilen çörek otunun güçlü etkileri

Google Haberlere Abone ol
Aç karnına 1 kaşık çörek otu yutun o dertten kurtulun: Meğer tam bir şifa ambarıymış. Aç karnına çörek otu yutmak neye iyi gelir? - Resim: 1

Türk mutfağında en sık tüketilen tohumlardan biri, çörek otudur. Hafif acı ve keskin bir tada sahip olan çörek otu, içerdiği güçlü besin değerleri sayesinde sağlığımız için en şifalı kaynaklardan biridir.

Özellikle lif, demir ve protein açısından zengin olan çörek otu, poğaçalarda, böreklerde, salatalarda ve mezelerde sıklıkla tüketilir. Ancak çörek otunu aç karnına tüketmek, tahmin bile edemeyeceğiniz yararları beraberinde getirir.

İşte aç karnına çörek otu yutmanın mucizevi faydaları...