ABD'de şoke eden hırsızlık! Benzin istasyonunda arabasının lastiklerine hava basan adam hayatının şokunu yaşadı. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi

ABD'de hırsızlar, bir benzin istasyonunda lastiklerine hava basan adamın aracına göz dikti. En uygun anı kollayan hırsız, son model arabayı sahibi başında dururken çalıp kaçtı.

Google Haberlere Abone ol

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde meydana gelen araba hırsızlığı anbean güvenlik kameralarına yakalandı. 4 Ocak'ta bir benzin istasyonunun park alanında BMW marka aracının lastiklerine hava pompalamak isteyen bir adam, lastiklerle ilgilenirken aracına hırsızın bindiğini görmedi.

Park alanında bulunan başka bir arabada saklanarak bekleyen hırsız, en müsait anda araca doğru koşarak şoför koltuğuna oturdu. Aykırı'nın aktardığına göre, hırsızın arabayı çalmasıyla birlikte kendisini bekleyen ortağı da hareketlenerek bölgeden uzaklaştı.

Aracının aniden hareketlenmesiyle bir anlık şok yaşayan mağdur adam ise aracının çalındığını anlayınca peşinden koşsa da çabaları sonuçsuz kaldı.

Etiketler ABD hırsız araba