83 yıl sonra bir ilk! Bugün başlıyor, etkisi 26 Mayıs'a kadar sürecek. Finansal piyasalarda önemli değişikler yaşanabilir. Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı, tavsiyelerde bulundu

Ünlü astrolog Dinçer Güner, günlük astroloji yorumlarında bugüne özel bir parantez açarak herkesi uyardı. 83 yıl sonra bir ilkin gerçekleşeceğini, özel bir gün olduğunu ve etkisinin 26 Mayıs'a kadar süreceğini söyledi. Takipçilerini uyarıp tavsiyelerde bulunan Güner, "Ekonomik sistemlerde ve finansal piyasalarda dalgalanmalar ve önemli değişiklikler yaşanabilir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
83 yıl sonra bir ilk! Bugün başlıyor, etkisi 26 Mayıs'a kadar sürecek.  Finansal piyasalarda önemli değişikler yaşanabilir. Ünlü astrolog Dinçer Güner uyardı, tavsiyelerde bulundu

Astrolog Dinçer Güner, günlük astroloji yorumlarında bugüne özel bir parantez açarak herkesi uyardı. 83 yıl sonra 2 gezegenin aynı burçta bir araya geleceklerini söyleyen Dinçer Güner, "Bugün astrolojik olarak çok özel bir gün ve etkileri 26 Mayıs'a kadar sürecek" dedi.

Güner'in, takipçilerine uyarı ve tavsiyeleri şöyle: Yeni Jüpiter/Uranüs başlıyor... Önemli gökyüzü olaylarının olduğu zamanlardan geçiyoruz. Daha yeni tam güneş tutulmasını geride bırakmışken şimdi de bizi bekleyen önemli bir buluşma var! Jüpiter ile Uranüs aynı burçta yani boğa burcunda en son 1941 yılında buluştular. Tam 83 yıl sonra yine aynı burçta bir araya geliyorlar.

2 gezegenin bir araya gelmesi, tıpkı her ay Güneş ve Ay nasıl bir araya gelerek bir yeni ay süreci başlatıyorsa, diğer gezegenlerde her yan yana geldiklerinde kendi doğalarına özgü bir yeni ayın başlangıcına işaret eder. Aslında bütün gezegenlerin kendi aralarında bir araya gelme veya karşı karşıya gelme durumları kendilerine özgür bir döngünün parçalarıdır.

GEÇMİŞTE NELER YAŞANDI?

Şimdi yeni bir döngü ve yeni 83 yıllık bir dönem başlıyor. Bir daha bu iki gezegen 2107 yılında Boğa burcunda bir araya gelecekler. Peki bu yeni döngü bizleri neler bekliyor. Özellikle dünya ne gibi gelişmelere gebe?

Ama önce tarihte bir araya geldiklerine neler olmuş kısaca bir göz atalım. En son 1941 yılında ABD'nin yürüttüğü Manhattan Projesi tarihin en büyük bi limsel araştırma ve geliştirme girişimi olarak modern bilim ve teknoloji politikaları açısından bir dönüm noktası olmuş. 43 bin kişinin çalıştığı ve maliyeti 2,2 mil yar dolar olan proje, atom bombası üretimini ve kullanılmasını amaçlamış. 

1858 yılında bu 2 gezegen boğa burcunda bir araya geldiğinde ise; hücre teorisi ortaya çıkıyor. Hücre teorisi, 1858 yılında Alman Patolog Rudolf Virchow'un bitkiler ve hayvanların yani tüm canlıların hücre ya da hücrelerden meydana geldiğini yine bu hücrelerin sahip olduğu genetik bilgilerin de oluşan diğer hücrelere aktarıldığını savunarak ortaya çıkardığı kuramdır. 

Bunların dışında 1182, 1099, 1016 yıllarında yine Jüpiter ve Uranüs boğa burcunda bir araya gelmişler. Merak edenler bu tarihlerdeki gelişmeleri elbette bakabilirler. Ama biz şimdi günümüze gelelim. 

Jüpiter; genişletici, büyütücü, bereketle, fırsatla, şansa ilgili bir gezegen. Uranüs ise yeni, şok edici, beklenmeyen, sürprizlerle dolu, yenilikçi, buluşlar, icatlar, özgürlük ile ilgilidir. Bu iki gezegende finansı, sürdürülebilirliği, toprağı, kalıcılığı temsil eden Boğa burcunda bir araya geliyorlar.
Teknoloji ve bilim alanlarında büyük yenilikler ve keşifler meydana gelebilir. Bu, özellikle yüksek teknoloji, uzay araştırmaları ve dijital, yapay zekâ gibi alanlarda olabilir. İnsan beyninin çalışma şekline ilişkin çok önemli çalışmalar açıklanabilir. Yapay zekanın giyilebilir versiyonlarını görebiliriz. Ya da yapay zekayı insan bedenine uyarlama çalışmaları hızlanabilir. Uzayda yeni çığır açan keşifleri görebiliriz. Atom ile ilgili yeni keşifler yapılabilir. Atom altı dünya ile ilgili çığır açan yeni sonuçlar, açıklamalar öğrenebiliriz. Kaldı ki 8 Nisan güneş tutulması zamanı CERN’de atom altı dünyası ile ilgili yeni önemli bir deney yapıldı. Tamda bu iki gezegenin birleşmesi civarında. Bildiğiniz birçok şeyi yerle bir edecek, yeni gelişmeler kapıda bana sorarsanız bilim dünyası ile ilgili. 

“PİYASALARDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR”

Ekonomik sistemlerde ve finansal piyasalarda dalgalanmalar ve önemli değişiklikler yaşanabilir. Enflasyonda artış ve finansal istikrarın sağlanmasının zor olacağı bir süreç olabilir. Dijitale, online konulara yatırımlar artabilir. Online ticaretin hızla artacağı bir sürece giriş yapıyoruz. Özellikle kripto para sistemleri ile ilgili heyecanlandıran gelişmelerin olmasını bekleyebiliriz.

ANAYASA İLE İLGİLİ SOMUT ADIMLAR ATILABİLİR

Yeni enerji kaynaklarının keşfi söz konusu olabilir. Ya da yeşil enerjinin kullanımının artmasına yönelik yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Tarım teknolojilerinde, sürdürülebilir kaynak kullanımında ve çevre politikalarında yenilikçi yaklaşımları teşvik edebilir. Bu kavuşum, politik ve sosyal alanda reformlar ve yenilikçi düzenlemelerin yapılmasını teşvik edebilir. Çok konuşulan anayasa değişikliği ile ilgili somut adımlar atılabilir bu dönemde. Düşünce ve fikir özgürlüğü hareketleri gündeme gelebilir. 

Zorlu ifadesiyle Jüpiter-Uranüs döngüsü aşırılıkçı hareketleri güçlendirebilir. Kontrol edilemeyen mevcut güce karşı çıkma eğilimi var. Jüpiter ve Uranüs buluştuğunda, elektrik şokuyla (Uranüs etkisi) karşılaştırılabilecek yenilikçi fikirlerin artmasını bekleyebiliriz. 

Bu yeni aşama, keşiflerden veya uzay yolculuğundan kaynaklanan fütüristik enerjinin ortaya çıkmasıyla karakterize edilebilir.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin