21 Mart Perşembe günü okullar tatil edildi. Valilik açıklama yaptı

Şırnak'ta günlerdir kar yağışı nedeniyle hayat olumsuz etkileniyor. Beytüşşebap ilçesinde bir gün daha eğitim öğretime ara verildi. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde de kar yağışı başladı.

Google Haberlere Abone ol
21 Mart Perşembe günü okullar tatil edildi. Valilik açıklama yaptı

Türkiye'nin bazı bölgelerinde nisan ayına günler kalmasına rağmen kar yağışı etkili oluyor. Kar yağılı nedeniyle bazı olumsuzluklar da yaşanıyor.

Bolu’da gün boyunca etkili olan sağanak yağış gece saatlerinde kentin yüksek kesimlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan Bolu Dağı geçişinde de hafif kar yağışı etkili oluyor. Kar nedeniyle yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplandı. Bölgede aralıklarla etkili olan sis ve kar yağışı nedeniyle sürücülerin görüş mesafesi zaman zaman 30 metreye kadar düşüyor.

21 Mart Perşembe günü okullar tatil edildi. Valilik açıklama yaptı

Karayolları ekipleri hafif kar yağışı ve soğuk havanın etkisiyle yolda oluşabilecek buzlanmalara karşı tuzlama çalışmalarını bölgede sürdürüyor. Kar yağışının sabah saatlerine kadar hafif şekilde etkisini sürdürmesi bekleniyor.

21 Mart Perşembe günü okullar tatil edildi. Valilik açıklama yaptı - Resim : 2

KAR TATİLİ

Şırnak Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle Beytüşşebap ilçesinde 21 Mart Perşembe günü okulların tatil edildiğini duyurdu. Valilik duyurusunda, "Beytüşşebap ilçemizde olumsuz hava koşulları nedeniyle; 21 Mart Perşembe günü tüm eğitim öğretim kurumlarında eğitime bir gün ara verilmiştir. Engelli ve hamile kamu çalışanlarının ise idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir" denildi.

Kaynak: DHA-İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin